Annenin kanserle savaşı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 23:42

BAKIRKÖY’de yaşayan 37 yaşındaki ev kadını Seher Kayacan 17 yıl önce Ozan Kayacan’la evlendi. Çiftin 3 kızları oldu. Zaman zaman aile içinde ufak problemler yaşansa da, 2016 baharına kadar her şey düzenliydi.

Haberin Devamı

Bağışlarınızı banka bağış ekranlarından, 0 532 755 06 60 - 0 312 447 06 60 ALO LÖSEV hattından veya losev.org.tr'den online olarak yapabilirsiniz.

Seher Kayacan 12 yaşındaki kızı Sude’nin doğum gününü kutlamak için 24 Mayıs 2016’da kızlarıyla birlikte dışarı çıktı. Ancak kıpır kıpır bir çocuk olan Sude’nin hiç hali yoktu. Doğum gününde hastaneye gittiklerinde, Sude’nin beyninde tümör olduğu ortaya çıktı.

Bundan sonra hastane günleri başladı. Seher Kayacan’ın eşi bu sırada evi terk etti ve başka bir şehre taşındı. Ancak Seher Kayacan “kızlarım için dimdik durmalıyım” diyerek ayakta kalmaya çalıştı. Doktorlarının özürlü olabilir dedikleri Sude, 6 saat süren çok başarılı bir ameliyatla yeniden hayata döndü.

Annenin kanserle savaşı

Haberin Devamı


Bu sırada 4 yaşındaki küçük kardeşi Hazal’a lösemi teşhisi konuldu. Seher Kayacan için bu kez de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin Onkoloji Servisi günleri başladı.

Kemoterapi seanslarında saçlarını kaybeden Hazal’ın en büyük desteği annesi Seher Kayacan’dı. Anne kız hastane odasındaki yalnız gecelerini birbirlerine sarılarak geçirdi. Hazal halen hastanede olsa da, 9 ay süren tedavisinin en ağır bölümünü atlattı.

Seher Kayacan yaşadıklarını şöyle anlattı: “Hastaneye geldiğimde, çevremde çok yakın gördüklerimin bile yanımda olmadığını fark ettim. Yalnız kalıyorsunuz. Bir destek istiyorsunuz. LÖSEV’dekiler maddi ve manevi hep yanımızda oldu. Çocuklar farklı bir kişi gördüklerinde, konuştuklarında bile seviniyorlar. Hastaneden çıktıktan sonra kendime küçük bir dükkân açmayı, lösemili çocuklara yardım edebilmek için çalışmayı istiyorum.”

Minik Hazal, Sude ve kanserle savaşan tüm diğer çocukları losev.org.tr adresinden destekleyebilirsiniz!

Annenin kanserle savaşı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!