Annemin zamanındaki masum aşkları isterdim

Güncelleme Tarihi:

Annemin zamanındaki masum aşkları isterdim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2007 19:04

Dayım Ezel Akay'ın Genco'da oynamamla hiçbir bağlantısı yok. Aşık olduktan sonra kim olduğu umurumda değil.

Haberin Devamı

Kanal D Ekranlarında geçtiğimiz hafta yayına giren, 'Genco' isimli dizinin başrol oyuncularından Selen Seyven, Tempo dergisine verdiği röportaj'da samimi itiraflarda bulundu.

 Özbek anne Yugoslav babadan olan Ankara doğumlu 21 yaşındaki genç oyuncu, ünlü yönetmen Ezel Akay'ın yeğeni.Müjdat Gezen konservatuarı tiyatro bölümü öğrencisi Selen Seven  İlk oyunculuk deneyimini dayısı Ezel Akay'ın yönettiği 'Hacıvat Karagöz Neden Öldürüldü' filmi ile yaşadı.

 Kendisini hiç güzel bulmadığını, bir tek burnunu beğendiğini belirten genç oyuncu, gözlerini ise hiç beğenmediğini sebebini  ise,  çok küçük olduğunu oyunculukta küçük göz çok zor, oyununu küçülttüğünü anlattı.

Genco dizisinde oynamasında dayısı Ezel Akay'ın hiçbir şekilde etkisi olmadığınıda belirten Seyven, dayısının desteği olmadığına göre 'o olmasaydı nasıl olurdu sorusuna ise, yine böyle olurdu diyebilecek kadar cesur.

Haberin Devamı

Ezel Akay'ın yeğeni olarak anılmak yerine, tek başına anılmayı tercih eden genç oyuncu, ayrıca dayısıyla anılmaktan da kendisine çok büyük gurur verdiğini, kendisiyle de gurur duymak istermiş.

Dizide okulda hademelik yapan Genco, gibi birisiyle gerçek hayatta birlikte olabileceğinide anlatan Seyven, aşık olduğunda kişinin kim olduğu umurunda olmayacağını ama annesinin zamanındaki masum aşkları tercih edermiş.

Hayvanlara aşırı düşkünlüğü olduğunu, Sarıyer'de at çiftlikleri olduğunu evinde ise iki tane iran kedisi beslediğini anlatan genç oyuncunun geniş ve çok keyifli sohbetinin devamı bu hafta Tempo dergisinde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!