Anneler günü ne zaman, hangi gün? Anneler gününde hediye seçenekleri neler?

Güncelleme Tarihi:

Anneler günü ne zaman, hangi gün Anneler gününde hediye seçenekleri neler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 08:41

Anneler gününün yaklaşması ile birlikte çocuklar annelerine ne alacaklarını ve anneler gününün ne zaman olduğunu merak ediyorlar. Mayıs ayının ikinci haftası kutlanan anneler gününde, her bütçeye göre bir hediye seçeneği var. Peki Anneler günü ne zaman kutlanacak? İşte Anneler için en güzel hediye seçenekleri

Haberin Devamı

2017 yılında Anneler Gününün ne zaman kutlanacağı milyonlarca vatandaş tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Doğdumuz günden itibaren bizi binbir türlü meşakkatten koruyan annelerimizin en özel günü olan Anneler Gününde sizde özel hediyelerle bu özel günü onlara anlamlı kılabilirsiniz. Her yıl mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü bu yılda coşkuyla kutlanacak. 

Her yıl mayıs ayının 2. pazar günü kutlanan Anneler Günü bu yıl 14 Mayıs'a denk geliyor. Anneler Günü'ne sayılı günler kalması nedeniyle hazırlıklar hız kazandı. Tüm ülkelerde geçerli olan ancak farklı tarihlerde kutlanan Anneler Günü'nde herkes annesine hediyeler alıyor, vakit ayırıyor, onları çeşitli sürprizlerle şımartmaya çalışıyor. Giyim, aksesuar, çiçek, takı, kozmetik... Hem kampanyalar var hem de seçenek çok olunca Anneler Günü hediye seçimi de zorlaştı. Peki, Anneler Günü hediyesi nasıl seçilmeli?

Haberin Devamı

Burada kritik nokta annenizin ilgisine hitap eden bir hediyeleri değerlendirmek, böylece hediye seçimi daha kolay bir hal alıyor. İşte, ilgi alanlarına göre Anneler Günü hediye seçenekleri!

Doğayla iç içe olmayı seven annelere

Şehrinden içinden kaçmayı çok sevse de iş yaşamından fırsat bulamamaktan dert yanan bir anneniz varsa, onun için en güzel hediye kendi bahçesini yapması için ona yardımı olabilirsiniz. Evin balkonunda küçük çaplı bir bahçe oluşturması için saksılarda yetiştirebileceği sebze ve meyveler alabilirsiniz. Ayrıca sevdiği çiçeklerle de mini bahçesini renklendirebilirsiniz.

Sanat düşkünü annelere

Renklerle veya müzikle iç içeyken yüzünde güller açan bir anne için hiç kuşsuz en güzel hediye onun içindeki sanatı ortaya çıkarmasına yardımcı olabilecek bir kurs bulmak olmak olacaktır; piyano, resim, fotoğraf… Kendi icra etmekten çok kulak vermeyi veya izlemeyi seviyorsa bir tiyatro, konser bileti de alabilirsiniz.

Spor tutkunu annelere

Günün stresini sporla atan, arkadaşlarıyla yüzmeye, yürümeye gitmeye bayılan bir anneniz varsa ona spor yaparken kullanabileceği eşyalar hediye edebilirsiniz. Spor çantası, eşofman takımı, ayakkabılar veya termal taytlar annenizin hoşuna gidebilir.

Haberin Devamı

Nostaljik annelere

Bazı anneler için ise en güzel seçenek geçmişi hatırlatan hediyelerdir. Onunla geçirdiğiniz mutlu bir zaman dilimini veya bebekliğinizi anımsatan hediyeleri onlara bambaşka duygular yaşatabilir. İkinizin fotoğrafını koyduğunuz bir çerçeve veya bardak onları mutlu etmeye yetecektir. 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!