Ankara'da yaprak dökümü... Melih Gökçek’ten sonra o da gitti

Güncelleme Tarihi:

Ankarada yaprak dökümü... Melih Gökçek’ten sonra o da gitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 16:16

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in 14 yıl boyunca basın danışmanlığını yapan ve aynı zamanda BELYA A.Ş. Genel Müdürü olan Avni Kavlak da görevinden ayrıldı. Kavlak gazetecilere gönderdiği veda mesajında Mustafa Tuna’yla birlikte belediyede yaşanan değişime dikkat çekerek “Takdir yönetimin” dedi. Avni Kavlak'ın görevden alınmasının ardından 17 kişi ile daha belediyenin ilişiğini kestiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ankarada yaprak dökümü... Melih Gökçek’ten sonra o da gitti
Mustafa Tuna dönemiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndaki değişim süreci tüm hızıyla sürüyor. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in 14 yıllık basın danışmanı olarak görev yapan Avni Kavlak da gazetecilere veda mesajı göndererek görevinden ayrıldı. Kavlak mesajında şu ifadelere yer verdi:

ZAMAN SU GİBİ AKIP GEÇİYOR

“Değerli Dostlar, Tam 14 yıldan bu yana Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi’nde çalışmalarımızı ekibimizle birlikte gerçekleştirerek,  bir anlamda sizlerle aynı işyerini paylaştık. Zaman su gibi akıp geçiyor. 14 yıl önce  Akay Kavşağı altında başladığımız Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi çalışmalarımızı, yaklaşık 7 yıldır Güvenpark karşısındaki binamızda, profesyonel gazetecilik anlayışı çerçevesinde, tatil günü, bayram demeden, gece-gündüz sürdürmeye çalıştık. 

Haberin Devamı

HAKLARINI HELAL ETSİNLER

Aynı süre içinde, metroda, otobüslerde, elden halka ücretsiz olarak dağıtılan ve haftalık yayınlanan “Büyükşehir Ankara” bültenini  tam 663 sayı aralıksız çıkarttık. Bilindiği gibi,Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde artık yeni bir yönetim var. Bu nedenle ekibimizle birlikte 14 yıldan bu yana aralıksız sürdürdüğümüz Basın Merkezi çalışması, bugün itibarıyla sona erdi.  Takdir yönetimin... Bu süre içinde eğer bilmeden üzdüğümüz, kırdığımız arkadaşlarımız, dostlarımız varsa bağışlasın, haklarını helal etsinler. Tüm dostlara, arkadaşlara sağlıklı, huzur içinde çalışma diliyoruz” ifadelerini kullandı.

DOSTLUKLARI ESKİYE DAYANIYOR

Aynı zamanda daha önce belediye bünyesinde olan daha sonra özelleştirilen BELYA A.Ş’nin Genel Müdürü olan Avni Kavlak “Büyükşehir Ankara” bültenini 14 yıl boyunca aralıksız çıkardı. BELYA A.Ş ihale usulü ile aldığı bülteni kalabalık bir ekiple hazırlıyordu. Avni Kavlak ile Melih Gökçek arasındaki dostluk eskiye dayanıyor. Anadolu Ajansı7ndan emekli olan ve 14 yıl boyunca Gökçek’in her anında yanında olan Kavlak son olarak Uluslararası Radyocular Birliği tarafından ”Alkışı hakedenler” ödül töreninde Melih Gökçek’e verilen ödülü onun adına almıştı.

Haberin Devamı

17 KİŞİ DAHA GİTTİ

Avni Kavlak'ın görevinden ayrılmasının ardından Basın Merkezi'nde muhabir, foto muhabiri, gazete dağıtıcıları, şoför ve çaycılardan oluşan 17 kişinin de Anakra Büyükşehir Belediyesi ile ilişiklerinin kesildiği öğrenildi. 

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!