Ankara'da NATO tesislerinde patlama

Güncelleme Tarihi:

Ankarada NATO tesislerinde patlama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2004 22:59

Ankara'da Kızılay Yüksel Caddesi'nde bulunan MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pool Tesisleri İşletme Başkanlığı binasında bir patlama meydana geldi.

Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, binadaki uydu anten irtibatını sağlayan kameranın patladığını bildirdi.

Alınan bilgiye göre, Yüksel Caddesi 46 numarada bulunan Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO Pool Tesisleri İşletme Başkanlığı binasında saat 22.00 sıralarında bir patlama meydana geldi.

Patlamada binanın giriş katındaki camlar kırıldı. Bölge, güvenlik çemberine alınırken, şüpheli paket ihtimaline karşı bomba imha ve çevik kuvvet ekipleri bölgeye sevk edildi.

İlk belirlemelere göre, patlamada ölen ya da yaralanan olmadığı, binanın da boş olduğu bildirildi.

Patlamanın ardından, Yüksel Caddesinin bir kısmı ve Ataç-2 Sokak yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, patlamanın bombadan kaynaklanmadığını belirtti. Yılmaz, binanın girişinde yerden 3 metre yükseklikte duvara monte edilen uydu anten irtibatını sağlayan kameranın patladığını bildirdi.

GÖRGÜ TANIĞI

Öte yandan görgü tanığı Ahmet Şener adlı vatandaş, patlamanın olduğu binanın yakınında bulunduğunu ifade ederek, “Patlamanın olduğu yerin çevresinde metal parçalarını ve hediye paketi gibi hazırlanmış başka bir paketi fark ettim ve bunun üzerine emniyet güçlerini aradım” dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!