Ankara'da Gezi protestosuna müdahale

Güncelleme Tarihi:

Ankarada Gezi protestosuna müdahale
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2013 23:12

Başkent Ankara'da dün akşam Gezi Parkı protestosu eyleminde Kennedy Caddesi'nde toplanan yaklaşık bin kişilik gruba polis müdahalede bulundu. Sabah saatlerinde de polis eylemcilerin Kuğulu Park'taki eşyalarını topladı ve dağılmalarını istedi. Eylemcilerin bekleyişi sürüyor.

Haberin Devamı

Ankara'da dün akşam Tunalı Hilmi Caddesi'nde toplanan yaklaşık kalabalık Kennedy Caddesi'ne yürüyüşe geçti. Barikat kurup, ateş yakan eylemcileri polis önce uyardı daha sonra TOMA'larla müdahalede bulundu. Tazyikli su ve biber gazlı müdahale sonrasına eylemciler ara sokaklara kaçtı.

ANKARA'DA POLİS BÖYLE MÜDAHALE ETTİ / Foto Galeri

POLİS EYLEMCİLERİ KUĞULU PARK'TAN ÇIKARDI

Başkentte, Gezi Parkı odaklı olaylar kapsamında Kuğulu Park'ta konaklayan eylemcileri polis buradan çıkardı.

Sabah saatlerinde Kuğulu Park'a gelen polis ekipleri, gruptan özel eşyalarını alarak buradan ayrılmalarını ve eylemlerini sonlandırmalarını istedi.

Grubun özel eşyalarını almasının ardından uyku tulumu, battaniye, yorgan gibi eşyalar polisler tarafından elden ele taşınarak belediye otobüsü ve çekiciye yüklenip götürüldü.

Haberin Devamı

Eylemcilerden bazıları parktan ayrılırken, bir kısmı ise polise yardımcı oldu. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polisin Kuğulu Park çevresindeki bekleyişi sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!