Ankara'da elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

Ankarada elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2009 18:33

Dağıtım şebekelerinde planlanan yıllık periyodik işletme, hat bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle 26 Aralık Cumartesi günü Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Haberin Devamı

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Altındağ'da, Zübeyde Hanım Mahallesi Tesviyeci Caddesi, Aslanbey Caddesi, Bahçıvan, Çamlıdere, Ağaçlar sokakları ve civarına, 10.00-15.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Bala'da, Büyükboyalık, Küçükboyalık, Üçem, Çatalçeşme, Bağyaka, Küçükbayat, Keklicek, Sırapınar, Bahçekaradalak, Çatalören, Yeniyapanşeyhli, Kesikköprü, Erdemler, Aşağıhacıbekir, Yukarıhacıbekir, Eğribasan, Sarıhöyük, Tatarhöyük, Suyugüzel köyleri ile Suyugüzel Çiftliği ve Karaburun Çiftliği, saat 09.00-14.00 arasında elektrik alamayacak.

Çankaya'da, Yakupabdal Mahallesi Plastik fabrikası ve Kayak merkezi civarında 10.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Sincan'da, Yenikent Atatürk Mahallesi Nergiz, Çiğdem, Sümbül, Tuncel, Bayrak sokakları ile Ziya Gökalp Caddesinin bir kısmına 10.00-15.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Kazan'da da Atatürk Mahallesi'nin bir kısmı saat 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!