Ankara'da bazı yollar bir süre kapalı

Güncelleme Tarihi:

Ankarada bazı yollar bir süre kapalı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2006 02:09

Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 87’nci yıldönümü törenleri nedeniyle bugün bazı yollar bir süre kapanacak.

Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 87’nci yıldönümünü kutlama etkinliklerinden Atatürk Garnizon Koşusu, Büyük Atatürk Koşusu ve Ata’ya Saygı Yürüyüşü nedeniyle bugün bazı yollar bir süre trafiğe kapalı olacak.

Ankara Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre bugün Ankara’da bazı yol ve kavşaklar bir süre kapanacak. Kutlamalar çerçevesinde yapılacak Atatürk Garnizon Koşusu nedeniyle saat 10.30’dan itibaren Dikmen Caddesi Kara Harp Okulu bölümü, Genelkurmay Kavşağı, Akay Kavşağı, Kızılay Kavşağı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Tandoğan Kavşağı ve Anıt Caddesi’nden Anıtkabir 1 Numaralı Kapı’ya kadar olan yol trafiğe kapatılacak.

71’inci Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle saat 13.45’ten itibaren Keklikpınarı’ndan başlayarak Dikmen Caddesi, Genelkurmay Kavşağı, Akay Kavşağı, Kızılay Kavşağı, Sıhhiye, Opera Kavşağı ara yolları ile Ulus Heykel ve Çankırı Caddesi’nde Valilik binasına kadar olan bölüm trafiğe kapalı olacak.

Genelkurmay Başkanlığı önünden başlayacak Ata’ya Saygı Yürüyüşü için de saat 14.30’dan itibaren yine Ulus’a kadar olan güzergahta yer alan Akay, Kızılay, Sıhhiye, Opera ve Ulus kavşakları araç trafiğine kapatılacak.

Yollar sporcuların ve kortejin geçişinin ardından trafiğe açılacak
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!