Ankara'da baş döndüren görüşme trafiği

Güncelleme Tarihi:

Ankarada baş döndüren görüşme trafiği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2012 15:15

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'in görüşmesi sürerken MİT Müsteşarı Hakan Fidan da Çankaya Köşkü'ne geldi ve toplantıya katıldı. Köşk'teki görüşmenin devam ettiği saatlerde Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri komutanları da Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyarete gitti.

Haberin Devamı

KÖŞK'TE GÖRÜŞME TRAFİĞİ

Cumhurbaşkanı Gül, bugün Köşk'te önce Başbakan Erdoğan ile görüştü. Görüşme 1 saat 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı daha sonra Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'i kabul etti. Görüşmeye MİT Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı.

Org. Özel'in Köşk'ten ayrılmasının ardından Cumhurbaşkanı Gül ve MİT Müsteşarı Fidan'la bir süre daha görüştü. Görüşme, yaklaşık 45 dakika sürdü.

KOMUTANLAR ARINÇ'I ZİYARET ETTİ

Köşk'teki görüşmelerin devam ettiği saatlerde ise Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kuvvet komutanlarını kabul etti.

/images/100/0x0/55eb3e8df018fbb8f8b4a0b1
Arınç'ın Başbakanlık Merkez Bina'daki makamında gerçekleşen kabule komutanlar birlikte geldi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Emin Murat Bilgel ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten'i kabulü yaklaşık 50 dakika sürdü.

Haberin Devamı

TWITTER'DAN AÇIKLAMA

Görüşmenin iadeyi ziyaret kapsamında yapıldığı belirtilirken Bülent Arınç twitter hesabından ziyaretle ilgili şu açıklamaları yaptı:

Herkese iyi günler diliyorum. Yaklaşık yarım saat önce Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlarımızla birlikteydim. Geçtiğimiz günlerde kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştum. Bugün de onlar nezaket gösterip iade-i ziyarette bulundular.

Ziyaret esnasında kulislerde bu ziyaret ile ilgili farklı yorumlar yapıldığını öğrendim. Bu tamamen daha önceden programlanmış bir ziyaretten ibarettir. Komutanlarımıza bu nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkese de iyi günler diliyorum.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!