Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten teşekkür pankartı

Güncelleme Tarihi:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekten teşekkür pankartı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2013 13:48

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kızılay Güvenpark’a Çevik kuvvet ekiplerine teşekkür pankartı astırdı.

Haberin Devamı

İşte Gökçek tarafından astırılan pankart:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekten teşekkür pankartı


Adana Emniyet Müdürü'nden sms

ADANA Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Gezi Parkı protestolarında görev yapan polislere cep telefonuyla mesaj atarak teşekkür etti.

Taksim Gezi Parkı’ndaki düzenlemeye karşı çıkılmasıyla başlayıp, tüm yurda yayılan eylemler nedeniyle, Adana polisi de yaklaşık 18 gündür fazla mesai yapmak zorunda kaldı. Alınan tedbirler nedeniyle günde 4 saat dinlenme fırsatı bulan polislerin, yoğun tempo yüzünden aileleriyle bir araya gelemediğini düşünen Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Adana’da görev yapan 7 bin 500 polise cep telefonuyla teşekkür mesajı attı. Emniyet Müdürü Gürkan, mesajında şöyle dedi:

Haberin Devamı

"Son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle fedakarca görev yaptığınızın farkındayım. Bu kritik günleri el birliği ile aşacağımıza inancım tamdır. Sağduyulu yaklaşımlarınız ve sabrınız için sizlere ve zorlu süreçte sizlere destek veren ailelerinize teşekkür ederim. Ahmet Zeki Gürkan İl Emniyet Müdürü."

Aldıkları mesaj ile yorgunluğunu unuttuğunu dile getiren bazı polisler ise Emniyet Müdürü’ne teşekkür ile karşılık verdi. Meslek hayatı boyunca ilk defa böyle bir mesaj aldığını dile getiren bir polis memuru, Emniyet Müdürü Gürkan’a şöyle yanıt verdi:

"Sayın Müdürüm, 19 yıllık polis memuruyum. Bunca yıllık meslek hayatımda birçok zorlu görevde bulundum. Ama bu güne kadar ilk defa böyle bir mesaj aldım. Bu mesaj, bütün yorgunluğumun sona ermesini sağladı. 3 yaşında bir kızım var, her gün telefon açıp ’Baba bugün eve gelecek misin?’ diye soruyor, ancak gittiğimde uyuduğu için göremiyordu. Görev bitince sizden gelen mesajı aileme de okuyacağım."

Emniyet müdürü polislere teşekkür mesajı attı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekten teşekkür pankartı


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!