Angelina Jolie: Ne anne ne de aşık olacağım aklıma gelirdi

Güncelleme Tarihi:

Angelina Jolie: Ne anne ne de aşık olacağım aklıma gelirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2014 17:26

ABD’li aktris Angelina Jolie (38), yeni sayısına kapak olduğu magazin dergisi Elle’e verdiği röportajında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Üçü evlâtlık altı çocuk annesi Angelina Jolie, geçen yıl geçirdiği meme kanseri ameliyatından sonra ilk kez iç dünyasına ait özel bilgiler verdi. Angelina Jolie, ilk çocuğu Maddox’ı 2002’de evlât edinmeden önce anne olmayı aklının ucundan bile geçirmediğini söyledi.

Dokuz yıldır birlikte olduğu Brad Pitt’i (50) kastederek de “Ne aşık olacağımı ne de doğru insanla karşılaşabileceğimi düşündüm. Bazı şeyler siz onları aramazken resmen masal gibi gelişiyor” dedi.

BRAD’TEN İLHAM ALIYORUM

2012’de nişanlandığı ve düğün hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Pitt’le ilişkisi ve duygularıyla ilgili de ilk kez detaylı konuşan Jolie, “Bir araya geliyorsunuz ve iki ayrı insan, birbirinizden ilham alıyorsunuz. Birbirinizle yarışıyor, birbirinize iltifat ediyorsunuz. Birbirinizi güzel yoldan deli ediyorsunuz. Bu kadar yıl sonra, bir geçmişiniz oluyor ve yaşanmışlığınız olan bir insanla gerçek, derin bir arkadaşlık kuruyorsunuz. Bu da aynı zamanda içinde bir konfor barındırıyor. Uzun süre bir arada olmak da sevginin derinleşmesini sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!