Angelina gibi olmak çok kolay

Güncelleme Tarihi:

Angelina gibi olmak çok kolay
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 12, 2008 14:27

Bıçak altına yatmadan Angelina Jolie kadar güzel, çekici ve seksi olabilirsiniz. İşte işin sırrı.

Haberin Devamı

ÃœNLÃœLERÄ°N TUHAF GÃœZELLÄ°K SIRLARI

İŞTE HEMCİNSLERİNİN BENZEMEK İSTEDİĞİ ANGELİNA JOLİE

Sizce Angelina Jolie, nasıl oluyor da hayatına girdiği ünlü ve yakışıklı erkekleri önünde diz çöktürebiliyor. Hatta onu kişisel olarak tanımayanları bile bu kadar etkileyebiliyor.  

Ya da ilerleyen yaşına rağmen Susan Sarandon, nasıl oluyor da bu kadar çekici kalabiliyor. Peki ya artık hayatta bile olmayan Marilyn Monroe? Henüz 36 yaşındaki ölümünün üzerinden 46 yıl geçmesine rağmen nasıl oluyor da hala 'tarihin gelmiş geçmiş en güzel ve seksi sarışını' olarak anılıyor.  

İşin sırrı sanıldığı gibi, defalarca estetik kliniklerine gidip bıçak altına yatmak değil. Çünkü sadece güzel ve kusursuz olmak çoğu zaman işe yaramıyor.  Uzun lafın kısası güzel, çekici ve unutulmaz olmanın 'kansız' ve daha kişisel yolları var.

Haberin Devamı

Yazar Ellen T. White; Simply Irresistible adlı kitabında tarihe geçmiş, güzellikleriyle ve çekicilikleriyle ikona olmayı başarabilmiş kadınların sırlarını ortaya döktü.

White'ın ısrarla altını çizdiÄŸi gerçek güzelliÄŸin ilk izlenimde önemli olduÄŸu ama sonrasında fazla iÅŸe yaramadığı.Â

İşte yazara göre çekiciliğiyle tarihe geçen kadınlar ve sırları.

KALABALIKLAR ARASINDA DİKKAT ÇEKMEYİ BAŞARMAK GEREK

Kısacık yaşamına rağmen kendisinden sonra gelen kuşaklar tarafından da hiç unutulmayan, hayatı filmlere ve tiyatro eserlerine konu olan Peron, kalabalık arasında farklı görünmeyi başarabilmişti. Yüksek topuklu ayakkabılar giyen Peron, saçını da boyunu uzun gösterecek şekilde taratıyordu. Böylece bulunduğu ortam ne kadar kalabalık olursa olsun, çevrede kendisinden çok daha güzel kadınlar bulunsa da dikkat çekmeyi başarabiliyordu.

ÇOCUKSU MASUMİYET VE KADINSI BİLGELİK

Yazar White, ünlü yıldız Jane Fonda'nın Barbarella filminde canlandırdığı kahramanı da örnek vererek kadınlara "bir babaya ya da bir koruyucuya ihtiyaçları olduÄŸu" izlenimi yaratmalarını öneriyor. Ve ekliyor: "Bırakın o erkek onun kanatları altına girdiÄŸinizi ve orada güvende hissettiÄŸinizi düşünsün. Ä°ÅŸte Marilyn Monroe'nun sırrı da buydu. Ä°ÅŸveli bir çocuk olmak.    Â

Haberin Devamı

Bu hissin de beyaz giyerek sağlanabileceğini ileri sürüyor White. "Beyaz; çocuksu masumiyet ile kadınsı bilgelik arasındaki dengeyi çok işi sağlayabilen bir renk."

Yazarın bir başka önerisi de "beyaz giyin ama işin çocuksu masumiyet kısmını fazla abartmayın. " White dar ve görenleri heyecanlandıran giysileri öneriyor bunun için de.

Kitapta altı çizilen bir başka önemli husus da gerektiğinde bir kadının birlikte olduğu erkeğin  annesi gibi davranabilmesi. Yazar, buna örnek olarak İngiltere Krali 8. Edward'ın uğruna tahtını ve tacını bile bıraktığı Wallis Simpson'ı gösteriyor. Fotoğrafçı Cecil Beaton'ın 'çirkinliğinde bile bir çekicilik vardı' diyerek tanımladığı Simpson insanları kolayca etkileyen kişilik özelliklerine sahipti.

Haberin Devamı

KARANLIK FANTEZİLERİNİZİ AÇIĞA ÇIKARIN

Hayatına giren erkeklere "sanki bütün yaşamı boyunca onları bekliyormuş gibi" hissettirebilen Simpson,  o sıra hayatında olan erkek kendini kötü hissettiğinde tekrar iyi bir ruh haline kavuşabilmesi için elinden geleni yapıyordu.

Uzmanlar, eşi ya da sevgilisi kötü hissettiğinde tüm programını iptal edip ona yoğunlaşan, hatta birlikte bir tatil planlayan bir kadının kolay kolay unutulmayacağını ileri sürüyor.

Kitabın iddiasına göre eğer çekicilik ve erkekleri dize getirme konusunda diğer kadınların Angelina Jolie'den öğreneceği bir şey varsa o da 'karanlık fantizelerin tamamının açığa çıkarılması gerektiği." Angelina Jolie gibi eşinizin adını vücudunuzun herhangi bir yerine dövme olarak yazdırmanız gerekmiyor. Erkeklerin cinsel yaşamlarında yaramaz kızları tercih ettiğini unutmamak yeterli. 

Haberin Devamı

PARFÃœMÃœNÃœZ Ä°MZANIZ OLSUN

Ä°ÅŸin en önemli kısımlaından biri.. Sizin imzanız olacak, sizi hatırlatacak bir koku... Ãœnlü modacı Coco Chanel doÄŸru parfümün inanılmaz gücünü çok iyi biliyordu.  "Kokunuz sizin geliÅŸiniziÂhaber vermeli. Ayrıldığınızda da orada olduÄŸunuz dakikaları hatırlatmalı."

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!