Ana kuzusu

Güncelleme Tarihi:

Ana kuzusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Amerika'da düzenlenecek Türk Haftası'na katılacak olan Rober Hatemo, şarkılarını kendisini izlemeye gelen annesi ve teyzesi için söyledi.

Rober Hatemo, fantazi-pop müzik dalında başarıdan başarıya koşuyor. Genç müzikseverler bu esmer, güleç yüzlü sanatçının konserlerini hiç kaçırmıyorlar. Müzik dünyasında ağır ama emin adımlarla ilerleyen yakışıklı sanatçının kalbine iki kadın taht kurmuş. Rober Hatemo için dünya bir yana bu iki kadın bir yana. Genç şarkıcının sevgililerinden söz etmiyoruz. Onun kalbine sahip çıkan kadınlar annesi Araksi Hatemo ve teyzesi Rita Tomaki. Rober Hatemo, sahnede şarkılarını genellikle annesi ve teyzesi için söylüyor. Ataköy Regata Horizon Bar'da sahne almaya başlayan Hatemo, cuma ve cumartesi akşamları pop müzik ziyafeti sunuyor. Rober Hatemo, Ataköy'de programa başladığı gece, sanatçının annesiyle teyzesi onur konuklarıydılar. Rober Hatemo'yu büyüten ve ona büyük bir sevgiyle bağlı olan bu iki kadın, o gece hayatlarının en mutlu saatlerini yaşadılar.

Genç şarkıcı Rober Hatemo, Ataköy'deki programının galasında annesi Araksi Hatemo ve teyzesi Rita Tomaki'yle birlikte objektiflere gülümsedi. (Fotoğraf: Mustafa DOĞAN)



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!