Amedspor Fenerbahçe’yi ağırladı. Fabiano’nun hataları sosyal medyada konuşuldu!

Güncelleme Tarihi:

Amedspor Fenerbahçe’yi ağırladı. Fabiano’nun hataları sosyal medyada konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 16:32

Sarı Lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Amedspor ile karşı karşıya geldi. 3 -3 biten maçın ardından Fenerbahçe’nin kalecisi Fabiano, sosyal medya sitesi Twitter’da trend topic oldu. Peki, Amedspor – Fenerbahçe maçı nasıl sonuçlandı? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Bugün saat 13:00’da Seyrantepe DİSKİ Stadında başlayan Amedspor – Fenerbahçe karşılaşmasını İlker Meral yönetirken, zorlu geçen müsabakada her iki takım da 3 gol attı. Sarı Lacivertli takım kalesinde gördüğü ilk golün ardından sürekli geriye düşse de maçı 3 – 3’lük beraberliğe getirmeyi başardı. Amedspor ise rövanş öncesinde güzel bir moral kaynağına sahip oldu.

AMEDSPOR – FENERBAHÇE İLK 11’LERİ

Amedspor – Fenerbahçe maçının ilk 11’i aşağıdaki gibidir;

Amed Spor ilk 11: Levent Taşkın, Mehmet Abdullah Çoban, Şevket Güngör, Ercan Çapar, Şehmus Özer, Yusuf Yağmur, İbrahi̇m Ferdi̇ Coşkun, Başaran Balcı, Teki̇n Adar, Mansur Çalar, Sercan Özçeli̇k

Fenerbahçe ilk 11: Fabiano, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Ramazan Civelek, Alper Potuk, Fernandao

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KADROSUNDA DEĞİŞİKLİK

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalin ilk maçında Amedspor ile karşı karşıya gelen Sarı Lacivertli ekibin teknik direktörü Vitor Pereira, son 16 turunda Kayserispor ile oynanan maçın ilk 11’inde 6 değişiklik yaptı.

Kayserispor karşılaşmasının ilk 11’inde yer alan Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Nani, Volkan Şen ve Robin van Persie'nin yerine Hasan Ali Kaldırım, Diego Ribas, Alper Potuk, Ramazan Civelek, Mehmet Topuz ve Fernandao'yu kadroya alan teknik adam, ilk 11’e Fabiano Ribeiro, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Michal Kadlec ve Josef De Souza’yı da aldı.

AMEDSPOR’DA İKİ EKSİK

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında evinde Fenerbahçe’yi ağırlayan Amedspor ise TFF Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan 12 maç ceza alan Deniz Naki ile sakatlığı bulunan Abdullah Çetin’i kadroya almadı.

Sarı Lacivertli takımın karşısına ideal bir 11’le çıkan Amedspor, bu sezon kupa maçlarında yenilgi görmedi. Müsabakanın ilk düdüğünün ardından yaklaşık yarım dakika hareket etmeyen Amedspor oyuncuları Fenerbahçe’nn topu oyun alanının dışına atmasının ardından maça dahil oldu.

Amedspor Fenerbahçe’yi ağırladı. Fabiano’nun hataları sosyal medyada konuşuldu

Haberin Devamı

AMEDSPOR – FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI GOLLERİ

Amedspor golleri;

10. dakika - Şehmus Özer

68. dakika – Ferdi Coşkun

70. dakika – Yusuf Yağmur

Fenerbahçe golleri;

14. dakika – Ramazan Civelek

44. dakika – Fernandao

76. dakika – Volkan Şen 

FABİANO’NUN HATASI SOSYAL MEDYA'DA KONUŞULDU

Amedspor – Fenerbahçe karşılaşmasının 10. dakikasında Ercan Çapar'ın şutu Fenerbahçe’nin kalecisi Fabiano'nun gelen topu yumruklamasıyla ceza alanı içinde bulunan Şehmus Özer'in önüne düştü. Karşılaşmanın ilk golü de böyle atılmış oldu. Maçın ardından Fenerbahçe taraftarları eleştirileriyle Twitter'da Fabiano'yu TT listesine çıkardılar.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!