AMD’li ilk ThinkCentre’lar piyasada

Güncelleme Tarihi:

AMD’li ilk ThinkCentre’lar piyasada
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 18, 2006 00:00

Lenovo yaptığı açıklamada, dünya çapında piyasaya sunulacak ilk AMD işlemcisi kullanılan masaüstü kişisel bilgisayarı ThinkCentre A60’ı duyurdu. Mini-tower veya küçük masaüstü kasa seçenekleri olan ThinkCentre A60, kolay yönetilebilir masaüstü çözümleri arayan müşterilerine çift çekirdekli işlemci, geliştirilmiş virüs koruması ve geri kazanım araçları gibi özellikler sunuyor.

Haberin Devamı

Lenovo, ThinkCentre A-Serisi ailesinde ilk kez AMD Athlon 64 X2 çift çekirdekli işlemciler, AMD Athlon 64 ve AMD Sempron işlemciler sunarak müşterilerine eskisinden daha büyük esneklik tanıyor. Büyük kurumlar ve satın alma maliyetlerine önem veren orta ölçekli işletmeler, A60 modelinin bir ThinkCentre’dan beklenen kaliteyi ve yönetim kolaylığını, ThinkCentre ile eşanlamlı hale gelmiş zengin özelliklerden ödün vermeden elde edebilecek.

 

A60, müşterilerin en çok kullandığı profesyonel uygulamalarda olağanüstü performans sağlıyor. Grafik tasarımdan karmaşık istatistiksel hesaplamaya, tıbbi görüntülemeye kadar her alanda indirme ve işleme görevlerini hızla yerine getiren A60, zamandan tasarruf sağlıyor ve üretkenliği artırıyor.

 

Haberin Devamı

ThinkCentre A60 modellerinde, kullanıcının üretkenliÄŸini destekleyen, yardım merkezlerinin aranmasından kaynaklanan zaman kayıplarını önleyen bir yazılım araçları paketi olan ThinkVantage Technologies standart olarak bulunuyor. Kurtarma özelliÄŸi sayesinde, virüslerden veya baÅŸka nedenlerden ötürü sistemin çökmesi, hatta iÅŸletim sisteminin çalışmaması durumlarında bile sorunu belirleyip çözmeye yönelik yazılımlar çalıştırılabiliyor.ÂKullanıcıya özgü verileri ve ayarları bir bilgisayardan diÄŸerine aktaran Sistem Göçü Asistanı sayesinde, ThinkCentre A60 masaüstü bilgisayarlardan oluÅŸan bir ÅŸebekeyi yönetmek de kolaylaşıyor. Ayrıca sürücülerin ve kartların çıkarılıp takılmasında alet gerekmemesi ve bilgisayarın çelik bir ÅŸasiye sahip olması, kullanıcıların onarım veya yükseltme amacıyla bilgisayar bileÅŸenlerine eriÅŸmesini hızlandırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!