Ambulans gelene kadar dayanamadı

Güncelleme Tarihi:

Ambulans gelene kadar dayanamadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2009 11:50

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde villasının önünde başından ağır yaralı olarak bulunan ressam ve heykeltraş 49 yaşındaki Mustafa Kemal Fuat Hotinli, ambulans beklerken kan kaybından öldü.

Haberin Devamı

Ressam ve heykeltraş Mustafa Kemal Fuat Hotinli'yi villasının önünde kanlar içinde yaralı olarak yerde yatarken bulan komşuları polise ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Ancak başına aldığı darbe nedeniyle çok kan kaybettiği belirlenen Hotinli, Bodrum Devlet Hastanesi'nden gönderilen ambulans gelene kadar yaşamını kaybetti.

Polisin, yaptığı aramada bekar olan Hotinli'nin kredi kartları, parası ve otomobilinin anahtarının cebinde olduğu belirlendi. Başına sert bir cisimle vurulduğu sanılan Hotinli'nin cesedi, polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderileceği öğrenildi.

Gürültüler üzerine dışarı çıkan Hotinli'nin hizmetçisi 52 yaşındaki Nebile Düzgün, olayı duyunca şoke oldu. Düzgün, “Akşam neşeliydi, bir sıkıntısı yoktu. Sabah geldiğimde ise villada kendisini göremedim. Otomobili de yerinde değildi. Alışverişe gittiğini düşündüm. Ancak kendisi buradaysa otomobili nereye gitti anlamış değilim” dedi. Düzgün daha sonra Hotinli'nin İstanbul'daki yakınlarına telefon ederek, acı haberi verdi.

Haberin Devamı

Hotinli'nin öldüğünü haber alarak villasına gelen yeğeni Zeynep Hotinli sinir krizi geçirdi. Genç kız, arkadaşları tarafından güçlükle sakinleştirdi.
Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, Hotinli'nin kayıp olan otomobilinin arandığını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!