Amatör borsacının gurur intiharı

Güncelleme Tarihi:

Amatör borsacının gurur intiharı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Küçükçekmece'de dün İstanbul Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden bu yıl mezun olan ve mart ayında vatani görevini yapacak olan 24 yaşındaki Murat Göze, arkadaşlarından aldığı yüklü miktarda parayı borsada kaybedince başına dayadığı silahı ateşleyerek hayatına son verdi.

Komşularına misafirliğe giden anne Emine silah sesini duyar duymaz eve koştu. Odaya girdiğinde korkunç manzarayla karşılaşan ve sinir krizleri geçiren anne Emine, oğlunu hemen hastaneye kaldırdı ancak genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Göze, ailesine yazdığı mektupta, ‘‘Anne, baba sizi çok seviyorum. Biliyorum ki bu mektubu aldığınızda çok üzüleceksiniz. Ama son çaremdi. Borsaya girdim. Kısa sürede yüklü miktarda para kaybettim. Arkadaşlarımdan borç aldığım paraları ödeyemedim. Bu yükü daha fazla taşıyamayacağım. Lütfen beni affedin. Ölümümden kimse sorumlu değildir’’ dedi.

ANKARA'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Ankara'nın en gözde alışveriş merkezlerinden Karum İş Merkezi'nde bulunan Mavi Jeans mağazasının ortaklarından 23 yaşındaki Bülent Mert Türkmen de, mağazanın bulunduğu ikinci katın korkuluklarından kendini boşluğa bıraktı. 30 yaşlarındaki bir kadının üstüne düşen ve ağır yaralanan Türkmen, Hacettepe Hastanesi'ne kaldırıldı. Türkmen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Hafif yaralanan kadın ise Sevgi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!