Altınova’da kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Altınova’da kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2010 16:08

BALIKESİR’in Ayvalık İlçesi’ne bağlı Altınova Beldesi’nde, kontrolden çıkan otomobilin, yol kenarında beklerken çarptığı 80 yaşındaki Ümmühan Çınarcık öldü, 49 yaşındaki kızı Ülfet Kural yaralandı.

Haberin Devamı

Altınova’nın Çakmak Köyü’nden sağlık ocağına muayene için gelen Ümmühan Çınarcık ve kızı Ülfet Kural’a bugün saat 13.00 sıralarında, yol kenarında beklerlerken, 20 yaşındaki Cemil Sakarya’nın kullandığı 10 YP 653 plakalı otomobil çarptı. Tali yola dönerken savrulup kontrolden çıkan ve sağ arka tarafıyla anne kıza çarpan otomobil daha sonra elektrik direğine vurarak durabildi. Otomobilin aşırı hızlı olduğu iddia edildi.

Ümmahan Çınarcık olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Ülfet Kural, Altınova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağrı Patnos’ta askerliğini yaparken izne geldiği öğrenilen sürücü Cemil Sakarya gözaltına alınırken, anne kızın yakınları hastaneye akın etti. Otomobili hızlı kullandığı iddia edilen Sakarya’nın ailesinin Doğu illerinden gelmiş olması nedeniyle, jandarma herhangi bir taşkınlığa meydan vermemek için beldede güvenlik önlemleri aldı.

Altınova’da 2008 yılı Ekim ayında gençler arasında çıkan bir kavga, doğu kökenlilerle yöre halkı arasında tehlikeli bir gerginliğe yol açmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!