Altı film gösterimde

Güncelleme Tarihi:

Altı film gösterimde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2001 09:51

Yılın iddialı filmlerinden İlk Gün seyirciyle buluşuyor. Haydut ve Bu Nasıl Sarışın farklı türlerde iki eğlenceli yapım. Yeşil kahraman Şrek ve tartışmalarla gündeme gelen Salkım Hanımın Taneleri yeniden gösterimde. Dava ise haftanın diğer yerli filmi.

Haberin Devamı

Haftanın öne çıkan filmi deneyimli aktör Denzel Washington'ın iyi ile kötü arasındaki gri bölgede duran bir polisi canlandırdığı İlk Gün (Training Day). Los Angeles'ın arka sokaklarında 'adaleti' ve güvenliği sağlamakla görevli, biri deneyimli, diğeri çaylak iki polisin bir gününü anlatan filmi Antoine Fuqua yönetiyor. Sert bir polisiye olan İlk Gün'de Denzel Washington'ın performansı tek kelimeyle müthiş. Acemi polisi canlandıran Ethan Hawke'da ondan geri kalmıyor.

Bir suç komedisi olan Haydut Bruce Willis,  Billy Bob Thornton, Cate Blanchett'dan oluşan kadrosuyla ilgi çekiyor. Yönetmen Barry Levinson, son işine çıkan iki sıradışı hırsızın macerasını son derece keyifli bir dille anlatıyor.

Hem sarışın ve çok güzel hem de akıllı bir genç kızın serüvenini anlatan Bu Nasıl Sarışın eğlenceli bir gençlik filmi.

Haberin Devamı

Gani Rüzgar Şavata'nın geçen yıl gösterime giren Sınır adlı filminin devamı niteliğindeki Dava Güneydoğu sorunun beyazperdeye taşıyor.

Sevimli çizgi kahraman Şrek bir kez daha sinema seyircisiyle buluşuyor.

Ä°ki yıl önce gösterime giren Salkım Hanımın Taneleri hakkındaki tartışmalardan sonra yeniden gösterimde.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!