Almanya’da, kayıp Türk kızının cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Almanya’da, kayıp Türk kızının cesedi bulundu
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 15, 2012 13:54

Almanya’da aile baskısı ile karşılaştığı belirtilen, 1 Kasım'da maskeli 3 kişi tarafından kadın sığınma evinden kaçırılan ve töre kurbanı olmasından korkulan Türk kızı 18 yaşındaki Arzu Özmen’in cesedi Lübeck kenti yakınındaki bir golf sahasında gömülmüş halde bulundu.

Haberin Devamı

Detmold kentinde Alman erkek arkadaşının evinden geçtiğimiz Kasım ayında kaçırılan 18 yaşındaki Arzu Özmen’i bulabilmek için 200 kadar polisin uzun süre sürdürdüğü arama çalışmaları sonuç vermedi. Alman kanalları Özmen’in cesedinin Lübeck kenti yakınlarındaki Grosensee kasabasında bir golf sahasında gömülü bulunduğunu bildirdi. Cesedin Arzu Özmen’e ait olduğu, başka bir yerde öldürüldükten sonra buraya getirilerek gömüldüğü belirtildi.

Arzu Özmen geçen ağustos ayında kadınlar evine sığınmış, genç kızın kaybolmasından sonra ağabeyleri Osman, Kemal, Kirer, Elvis ve kız kardeşi Şirin Özmen gözaltına almıştı.

Alman gazeteleri, bir fırında çalışan Özmen’in kaybolduğu günlerde 20 yaşındaki Alman Alexander’e aşık olduğunu, erkek kardeşlerinden birinin Alman sevgilisinden ayrılmasını istediği, karşı çıkınca dövüldüğünü yazmıştı. Bild Gazetesi, aile baskılarına dayanamayan Arzu'nun ağustos ayında kadınlar evine sığındığını, 1 Kasım'da erkek arkadaşı tarafından ziyaret edilmesinin ardından saat 01.00 sıralarında maskeli üç kişinin eve baskın yaparak Arzu'yu kaçırdığını yazdı.

Haberin Devamı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!