Alman polisi 15 yaşındaki Aylin'i arıyor

Güncelleme Tarihi:

Alman polisi 15 yaşındaki Aylini arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 12:35

Almanya'da çarşamba gününden beri kayıp olan 15 yaşındaki Aylin Hamm, hala bulunamadı. Helikopter ve köpeklerin de kullanıldığı aramalarda polis, Aylin'in yerini belirlemeye yarayacak herhangi bir ize de ulaşamıyor.

Haberin Devamı

Almanya'nın Essen kentinde ortadan kaybolan, 15 yaşındaki Aylin Hamm'dan hala bir haber alınamadı. Günlerdir kayıp olan Aylin'i bulmak için başlatılan arama çalışmalarında çok sayıda polis görev yapıyor.

EVİN BODRUMUNDA ESRARENGİZ KİŞİ

Çarşamba günü öğleden sonra eve gelen Aylin'in 46 yaşındaki annesi, evlerinin bodrumunda gürültü duydu. Birisinin olabileceğinden şüphelenen kadın, korkusundan tek başına bodruma bakmaya inemeyince komşusundan yardım istedi. 58 yaşındaki komşu kadınla birlikte bodrum katına inen anne, eli bıçaklı ve yüzü maskeli bir kişi ile karşılaştı. Komşu kadını elinden yaralayan maskeli kişi, hızla evden çıkarak uzaklaştı. Yüzü kapalı olduğu için kadın mı erkek mi olduğu anlaşılmayan kişinin arabayla mı yoksa yaya olarak mı kaçtığı da belirlenemedi.

Alman polisi 15 yaşındaki Aylini arıyor


POLİS ISIYA DUYARLI HELİKOPTER İLE ARADI

Genç kızın kaybolmadan önce köpeğiyle kısa bir gezinti yaptığı da belirlendi. Polis, helikopter ve köpeklerin de kullanıldığı arama çalışmalarını, önce genç kızın evinin etrafında sınırlı tuttu. Ancak daha sonra aramalar evlerinin bulunduğu bölgedeki ormanlık alana da kaydırıldı. Gece havadan yapılan aramalarda ısıya duyarlı kameralar da kullanıldı.

Polis, bir yandan genç kızı ararken diğer yandan da eve giren kişiyi yakalamaya çalışıyor. Genç kızın kaybolması ve eve giren kişi arasında bir bağlantının olup olmadığının düğümü de henüz çözülemedi.

Halktan yardım isteyen Alman polisi, genç kızın yerini bilenlerin ya da yerini belirlemeye yarayacak bilgiye sahip olanların 0201 829 8102 veya 0201 829 8116 numaralı telefonu arayıp bilgi vermesini istedi.

BAKMADAN GEÇME!