Alman kadın Türk eÅŸini iÅŸte böyle vurdu

Güncelleme Tarihi:

Alman kadın Türk eşini işte böyle vurdu
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 30, 2009 17:39

Sakarya'nın Karasu ilçesi´nde geçtiğimiz Nisan ayında işlenen ve Alman uyruklu 58 yaşındaki Jela Yılmaz'ın, tüm mal varlığını ve paralarını aldıktan sonra kendisini terk etmekle suçladığı ikinci eşi Mehmet Yılmaz'ı işyerinde tabanca ile vurarak öldürdüğü an çekilen güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Jela Yılmaz, eşini kurşun yağmuruna tuttuktan sonra elinde silahla işyerinin içinde dolaşıyor.

Haberin Devamı

 

Karasu ilçesinde 21 Nisan 2009 tarihinde meydana gelen olayda, 68 yaşındaki Mehmet Yılmaz işyerinde otururken, ayrı yaşadığı ve çifte pasaportlu olan Jela Yılmaz tarafından tabanca ile vurularak öldürülmüştü. Çantasından çıkarttığı tabanca ile masada oturan resmi nikahlı eşinin kafasına önce bir el sıkan, daha sonra art arda ateş ederek onu öldüren Jela Yılmaz daha sonra yakalanarak tutuklanmıştı.

Bu cinayet anının ise işyerinde bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı. 5 ayrı kameranın kaydettiği görüntülerde Jela Yılmaz'ın iş yerine girer girmez çantasındaki tabancayı çıkartarak, masada oturan kocasın ateş etmesi, masanın altına yığılmasına rağmen ateş etmeye devam ettiği yer alıyor.

Haberin Devamı

 

Cinayetten sonra polisin el koyduğu güvenlik kameraları görüntüleri cinayet suçundan tutuklu bulunan Alman gelinin yargılandığı Sakarya Ağır Ceza Mahkemesinde delil olarak yer alıyor.

 

Alman gelin Jela Yılmaz poliste verdiÄŸi ifadesinde, ölen eÅŸinden kalan tüm mirası ikinci evliliÄŸini yaptığı ve daha sonra memleketi Karasu'ya yerleÅŸenÂMehmet Yılmaz´ın üzerine aldığını belirterek, "Türkiye’ye gelip yerleÅŸtikten sonra evliliÄŸimizden dünyaya gelen 25 yaşındaki çocuÄŸumuz ticaret hayatında baÅŸarılı olamayınca iflas etti. Yaklaşık 1, 1.5 milyon lira zarar etti. EÅŸim bu nedenle bana kızdı. Tartıştık ve 2 yıl önce beni terk etti. Resmi olarak ayrılmadık. Ben de Almanya´ya dönmek zorunda kaldım. Hiçbir ÅŸeyim yoktu.ÂÖlen eÅŸimden kalan mirastan para istiyordum vermedi. Bu yüzden çıkan tartışmada da onu vurdum"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!