Alışveriş

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ayaklar fora

Kadınların yazı daha renkli ve rahat yaşamalarını sağlamak için, Bambi Collection, '98 İlkbahar-Yaz modellerinde rengarenk sandaletlere, sabo ve spor ayakkabılara yer veriyor. Tüm ürünlerinde yüzde 15-30'a varan indirimler yapan Bambi'nin tüm mağazalarında aynı zamanda kredi kartına dört taksit uygulaması devam ediyor.

Sessiz serinlik

Enerji kullanımında yüzde 50 tasarruf sağlayan ürünleriyle ön plana çıkan Electrolux, kullanıcılarına bu yıl taşınabilir iki ayrı klima sunuyor. Üç ayrı hızda fan ayarı bulunan klimalar, kablosuz dijital LCD göstergeli uzaktan kumandaya sahip. EFE 800 portable klimalar ise hem ısıtma hem de soğutma özellikleriyle dikkat çekiyor.

Yarı yarıya ucuz

Marks & Spencer'ın yüzde 50'ye varan oranlardaki indirimi devam ediyor. Kadınlar için şort, elbise, body, etek, gömlek, bluz, pijama ve gecelikler cazip fiyatlarla satışta. Pastel renkler ve sade stillerden oluşan erkek koleksiyonunda ise kısa kollu gömlekler, takım elbiseler, keten pantolonlar, şort ve mayolar, uygun fiyatlarla satılıyor.

Tavuk ve buz gibi bira

Divan Pub'lar açık mekanlarıyla yaz aylarının vazgeçilmez uğrak yerlerinden biri. Lezzetli mönüleriyle Divan kalitesini misafirleriyle buluşturuyor. Ağustos ayında Divan Pub'larda yaz şenliği de devam edecek. Divan mutfağının leziz, çıtır çıtır enfes soslu Crispy Chicken'ları ve yanında buz gibi bira ile yaz günlerine serinlik ve neşe gelecek.

İndirimde çok seçenek

YKM'de indirim 31 Temmuz'a kadar sürüyor. İndirim, Türkiye çapındaki 37 YKM mağazasının tüm reyonlarında ve tüm markalarında uygulanıyor. Kredi kartı sahipleri YKM'den yapacakları tüm alışverişlerde vade farkı ödemeden, peşin fiyatına dört eşit taksit hakkından yararlanabilecekler.

Mısıra yeni ambalaj

Yenilenmiş ambalajıyla Dardanel Mısır şimdi daha lezzetli. 212 ve 425 mililitrelik iki farklı boyuyla tüketiciye sunulan Dardanel Mısır, özel dolum tekniği sayesinde daha fazla mısır içeriyor.

Denizde zaman

Yeni Flik flak dalış saati, skuba çemberiyle birlikte yaz eğlencesi için tam zamanında su yüzüne çıktı. Flik Flak'ın velcro kayışlı süper kırmızı modeli denizciliğe hevesli delikanlılar için, göz alıcı son moda parlak turuncu modeli ise genç kızlar için ideal. Flik Flak'la dört yaşındaki çocuklar bile anne ve babalarından alacakları küçük bir yardımla saati söylemeyi kolayca öğrenebilecekler.

Depremzedelere yardım

Capitol Alışveriş ve Eğlence Merkezi, depremzedeler için Zeynep Kamil Hastanesi Kızılay Kan Merkezi ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi. Capitol'ün zemin katında yer alan kan bağışı kampanyasına gönüllü Capitol personeli ve vatandaşlar destek veriyor.

Sürpriz hediyeler

Gözlükevi, Bakırköy ve Bebek mağazaları ile Çarşı mağazalarındaki corner'larında çok özel bir yaz kampanyası başlattı. Jean Paul Gaultier, Ray-Ban, Guess, Ferre, Boucheron gibi ünlü markaların numaralı güneş gözlüklerinin de bulunabileceği mağazada, gözlük alanları sürpriz hediyeler bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!