Alice Türkiye'yi böldü

Güncelleme Tarihi:

Alice Türkiyeyi böldü
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 19, 2010 00:21

Hurriyet.com.tr'nin dün manşete taşıdığı haber gündeme oturdu. Cumartesi günü yayınlanan haberde, Amerikalı rock müzik grubunun kendi internet sitesinde açıkladığı Türkiye ile ilgili hakaret içeren sözleri yer alıyordu. Habere gelen yüzlerce okuyucu yorumu ise görüşleri ikiye böldü.

Haberin Devamı

25 Haziran'da İstanbul İnönü Stadyumu'nda konser veren Amerikalı rock müzik grubu, konserin ardından kendi internet sitesinde Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında Türklerin deodorant kullanmadığını, bu yüzden ter koktuğunu ve terör sorunları sebebiyle hiç güvende hissetmediğini söyleyen grup ile ilgili görüş yazan yorumcular bölündü.

Ağırlıklı olarak ikiyi bölünen yorumlarda bir yanda grubun doğru söylediğini söyleyen yorumcular, diğer tarafta ise gruba oldukça sinirlenen yorumcular yer aldı. İşte o habere gelen ve grubun söylediklerini destekleyen yorumlardan bazıları;

Ä°brahim AYDIN

Haberin Devamı

Yoooo, olmadi işte. Gel efendi efendi konserini ver sonra çek git, sakın olaki birtakim GERÇEKLERİ dile getirmeni hakaret olarak kabul eden bu aziz milletimin gururu ile oynama, işte bundan hiç ama hiiiiiiiç hoşlanmazlar! Çünkü dünyanin en hijyenik ve ahlakli veeee milliyetçi toplumu biziz, naber?

Toranman ÇOBAN

Valla ben hastanede hasta refakatçisinden deodorant istendiğini ve hasta yakınının marketteki görevliye "döktör deödörent istemiş ne olaki" dediğini bizzat görüp dumur oldum. İnanın bunun maddiyatlada alakası yok. Evimizi taşıtan hammallara 4 metreden çok yaklaşamadık ama adamların cebinde en pahalı sigara var.

Yelda CAN

Çok doÄŸru demiÅŸ, çoÄŸu insan leÅŸ gibi ter kokusuyla dolaşıyor Ä°stanbul'da!Â

Alice In Chains grubunun sözlerine tepki gösteren yorumlar da oldukça fazlaydı. İşte grubun sözlerini kınayan ve tepki gösteren yorumcular;

Bülent  HÖKE

Ey hadsiz Amerikalılar. Siz ki tuvaletlerinizde taharet musluğu olmayan sadece peçete ile temizlik yaptığını zanneden, dünyayı sömüren bir toplumsunuz. Önce siz bi temiz olun artı kurban olun BÜYÜK TÜRK MİLLETİNE.

Salih GULTOPRAK

Tam 10 yildir aralıksız Amerika'nin San Diego şehrinde yaşiyorum, hadi insanımız ekonomisi yetmediği için deodorant alamiyor ve ter kokuyor, en kutsal koku bence. Ya kendileri sabah kakltıklarinda bile leş gibi içki ve sanki 10 yıldır evsiz barksız, banyo yapmamiş yaratıklar gibi kokuyorlar.

Ahmet CENGÄ°Z

Haberin Devamı

Bu habere adama hak vererek yorum yazan sevgili vatandaşlarım. Siz iyisimi gidip hemen yıkanın. Sonrada hergün yıkanmayı alışkanlık haline getirin. Bakın ondan sonra otobüslerde, metroda, vapurda rahat yolculuk yapabilecek misiniz? Atalarımızın temizliğinde kalmışsınız.

 
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!