Aleyna'nın katil zanlısı adliyede

Güncelleme Tarihi:

Aleynanın katil zanlısı adliyede
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 10:52

İstanbul Kartal'da günlük kiralanan bir evde öldürülen 17 yaşındaki Aleyna Can'ın katil zanlısı adliyeye sevk edildi. Can'ın sevgili olduğunu savunan katil zanlısı E.D.E. “Ben kız arkadaşımı öldürecek kadar cani değilim” dedi. Genç kızın 'Aleyna'yı sürekli tehdit ediyordu' diyen arkadaşları ise zanlının cinayeti örtmeye çalıştığını düşünüyor.

Haberin Devamı

Kartal'da günlük kiralanan bir evde başından vurularak öldürülen 17 yaşındaki Aleyna Can'ın katil zanlısı E.D.E. ve olaya karıştığı iddia edilen bir diğer şüpheli Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanmıştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi. Genç kızın sevgilisi olduğunu söyleyen katil zanlısı E.D.E., “Ben kız arkadaşımı öldürecek kadar cani değilim, gerekli açıklamayı adalet yapacak” dedi.

Aleyna'nın arkadaşları ise katil zanlısının cinayetin üzerine örtmeye çalıştığını belirterek "Aleyna'yı sürekli tehdit ediyordu. Aleyna ondan kurtulmak istiyordu fakat o peşini bırakmıyordu. Yalan söylüyor" diyor. 

BAKMADAN GEÇME!