Alevler arasıdan komşuları kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Alevler arasıdan komşuları kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2009 15:32

Yozgat'ta ahşap binada çıkan yangında, işe giden anne ve babası tarafından evde tek başına bırakılan 5 yaşındaki çocuk, komşuları tarafından kurtarıldı.

Haberin Devamı

Günlük işlerde çalışan Veysel Kılıç ile özel bir yurtta bulaşıkçılık yapan anne Nurcan Kılıç, 5 yaşındaki çocukları Oğuzhan Kılıç'ı Aşağı Nohutlu Mahallesi Yüzbaşı Bahattin Çokdeğerli Caddesi'ndeki tek katlı ahşap ev tek bırakarak, işe gittiler.

Sobadan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıkınca bulunduğu odayı terk eden ve diğer odayı geçen Kılıç, pencereyi açarak, komşularından yardım istedi.
Kapının kilitli olması, evin pencerelerinde demir korkulukların olması nedeniyle kapıyı kırarak eve giren Kılıç ailesinin komşuları, 5 yaşındaki Oğuzhan Kılıç'ı evden çıkardılar.

İtfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürülen yangında, evde bulunan eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Yangın sonrası olay yerine gelen baba ve anne Kılıç, çocuğunu evde bulmayınca fenalaştı, oğlunun komşuda olduğunu öğrenen ebeveyn gözyaşlarına hakim olamadı.

Anne Nurcan Kılıç, eşinin günlük işlerde çalıştığını, kendisinin de bulaşık yıkayarak geçimlerini temin ettiklerini belirterek, “Durumumuz çok kötü, çocuğumuza bakmak, geçimimizi temin etmek için çalışıyoruz. Yeni bir televizyon almıştım, o da yanmış. Tüm eşyalarım yok olmuş. Allah'tan çocuğuma bir şey olmadı” diye duygularını dile getirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!