Akyazı’da tehlikeli tırmanış

Güncelleme Tarihi:

Akyazı’da tehlikeli tırmanış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2009 00:00

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde lahmacun salonunda çalışan doğu kökenli Savaş ve Recep Can Güler kardeşler dün saat 17.30 sıralarında Z.B. ile tartıştı.Z.B iki kardeşe ateş açıp kaçarken, Devlet Hastanesi’ne kaldırılan iki kardeşten Savaş Güler, hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Lahmacun ve pide salonunda çalışan Savaş Güler ve kardeşi Recep Can Güler, henüz belirlenemeyen bir nedenle ilçe halkından Z.B. ile tartıştı. Kısa sürede silahların da çekilde kavgaya dönüşen olayda 2 kardeş, çevredeki onlarca kişinin dehşet dolu bakışları arasında tabanca ile vuruldu. Zanlı Z.B., kaçarak izini kaybettirirken, kanlar içinde yere yığılan Güler kardeşler Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralılardan başından vurulan Savaş Güler, hayatını kaybetti. Sağ kolundan vurulan Recep Can Güler'in ise tedavisi sürdürülüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, zanlı Z.B.'nin yakalanması için ilçede geniş kapsamlı arama başlattı. Bu arada ilçede yeni bir olayın yaşanmaması için Adapazarı'ndan takviye çevik kuvvet ekipleri istendi. Önlemini arttıran polis, ilçe giriş ve çıkışları da kontrol altına aldı.

Haberin Devamı

10 GÜN ÖNCE 2 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

İlçede 10 Mayıs gecesi Yenicami Mevkii'nde meydana gelen olayda, Ülkü Ocakları Başkanı Talip Aksoy, otomobiliyle giderken yanına yaklaşan Tarık Ekinci'nin silahlı saldırısına uğramıştı. Vurulmasına rağmen Aksoy'da silahını çekerek ateş açmıştı. Çıkan çatışma sonucu Aksoy ve Ekinci yaşamını yitirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!