AKUT'a cep desteği

Güncelleme Tarihi:

AKUTa cep desteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

17 Ağustos deprem felaketinde büyük yararlılık gösteren AKUT Antalya temsilciliğine bir firma tarafından 10 adet cep telefonu hediye edildi.

AKUT'un Antalya Temsilciliği'ne Ünitel firması tarafından 10 adet hazır kartlı cep telefonu hediye edildi. Cep telefonu satışı yapan firma, Konyaaltı Caddesi'nde 11.'incisini hizmete soktuğu showroom açılışında cep telefonlarını AKUT Temsilcisi Yılmaz Sevgül'e teslim etti.

ZAMANLA YARIŞIYORUZ

Açılış kokteylinden AKUT Antalya Temsilcisi Yılmaz Sevgül, cep telefonu için teşekkür ederek, ‘‘Biz dağlarda zamanla yarışıyoruz. Hızlı hareket edebilmemiz için iletişim çok önemli. Üyelerimizin çoğu da üniversite öğrencisi olduğu için cep telefonu alamıyordu. Telefonu hediye eden Ünitel yetkililerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

KURDELEYİ KESTİ

Açılış kurdelesini kesip telefonları Sevgül'e hediye eden Ünitel Genel Müdürü Coşkun Çoroğlu da, ‘‘Motorola'nın en son modelleri satışa sunulacak. Antalya halkına en iyi hizmeti vereceğiz’’ diye konuştu. Cep telefonlarının tanıtımını da Star 2000 Güzellik Yarışması'nın İnternet Güzeli Esra Eroğlu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!