Aksaray'da kanepe fabrikasında yangın

Güncelleme Tarihi:

Aksarayda kanepe fabrikasında yangın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2007 11:04

Aksaray'da 3 hangardan oluşan kanepe fabrikasında yangın çıktı. Fabrikanın tamamen kül olduğu yangında, fabrika sahibi fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Sanayi Mahallesi Kavak Pazarı'nda bir kanape fabrikasında yangın çıktığını fark eden gece bekçileri, durumu itfaiyeye bildirdi.

Kanepe imalatı yapılan 1. hangarda başlayan yangın, süngerlerin tutuşmasıyla kısa sürede hangarı tümüyle kapladı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen, daha da büyüyen yangın fabrikaya ait yandaki diğer 2 hangarı sardı.

Yangının, çevredeki fabrikalara da sıçrayabilme ihtimaline karşı ilçeler ve çevre illerden itfaiye araçları istendi. Gülağaç ve Şereflikoçhisar ilçeleri ile Nevşehir'den gelen itfaiye araçları da fabrikadaki yangına müdahale etti.

Yangın çıktığını haber alarak olay yerine gelen, karşılaştığı durum karşısında fenalık geçiren fabrika sahibi Fevzi Çevik, özel bir araçla Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çevik'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Fabrikanın kullanılamaz hale geldiği yangın, uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı, yakınlardaki 2 kereste fabrikasına da sıçrayan alevler ise kısa sürede söndürüldü.

Yangının çıkış nedeninin tespiti için başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!