AKP'li vekillerden, bağımsızlara ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AKPli vekillerden, bağımsızlara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2007 11:23

Batman’da AKP’den milletvekili seçilen Ahmet İnal ile M. Emin Ekmen, DTP’nin desteğiyle milletvekili seçilen Ayla Akat Ata ile Bengi Yıldız’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

İnal, yeni milletvekillerine tavsiyede bulunarak, “Arkadaşlar, bu işin başında sertlikler yaşanırsa, bu tamamen pusudakilere yarar. Aman sertlikten uzaklaşalım. Dikkatli olmamız lazım” dedi. Bu sözlere karşılık Ayla Akat Ata ise, “Sizlerin bu şehre kattığı bir şey yok. Ben Diyarbakır’dan buraya gelmeme rağmen Batman’da bir yığın sorunla karşılaştım” diye tepki gösterdi.

22 Temmuz’da yapılan seçimlerde Batman’da 4 milletvekilliğinden 2'sini AKP, 2'sini de DTP’nin desteklediği bağımsız adaylar kazandı. AKP'den seçilen milletvekilleri Ahmet İnal ile M. Emin Ekmen, DTP’nin desteğiyle seçilen Ayla Akat Ata ile Bengi Yıldız’ı DTP il binasında ziyaret etti. Parti binasında çay içip sohbet eden milletvekillerinden AKP'li Ahmet İnal, hükümetin bu dönemde de daha iyi adımlar atacağını söyledi. Yeni milletvekillerini uyarılarda da bulunan İnal'la Bağımsız seçilen milletvekilleri arasında tartışma yaşandı

Haberin Devamı

HİZMET TARTIŞMASI

Ahmet İnal, “Arkadaşlar, bu işin başında sertlikler yaşanırsa, bu tamamen pusudakilere yarar. Aman sertlikten uzaklaşalım. Dikkatli olmamız lazım. Bu bölgenin sorunlarına kapalı olan dayatmacı partilere seçmen en güzel yanıtı 22 Temmuz seçimlerinde verdi. Bölgeye bakış açısı farklı olan AKP, oylarını katlayarak büyük başarıyı elde etti. Hiç kimse hizmet üretmediğimiz iddia edemez. Eğer hizmetlerde yetersiz kalmış olsaydık, bu oyları alamazdık. Aldığımız 73 bin oy hizmetin karşılığı değil midir?” dedi.

Bu sözlere Ayla Akat Ata, “Sizlerin bu şehre kattığı bir şey yok. Ben Diyarbakır’dan buraya gelmeme rağmen, Batman’da bir yığın sorunla karşılaştım” diye yanıt verdi. Emin Ekmen de, “Milletvekilinin görevi yasaları çıkarmaktır. Daha çok genel sorunlarla ilgilenmektir” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!