AKP'li kutlama ekibi, çatıda mahsur kaldı

Güncelleme Tarihi:

AKPli kutlama ekibi, çatıda mahsur kaldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2007 00:28

KONYA'da, AKP İl Teşkilatı tarafından görevlendirilen 6 kişilik kutlama ekibi, havai fişek gösterisi için çıktıkları çatıda mahsur kaldı.

Haberin Devamı

AKP Konya İl Teşkilatı, Seçim Kurulu Merkezi önünde seçim sonuçlarını kutlamak için havai fişek gösterisi yaptı. Havai fişek gösterisi için görevlendirilen 6 kişilik ekip, kovalı araç diye tabir edilen vinç ile Seçim Kurulu Merkezi’nin karşısındaki iki katlı binanın çatısına çıktı. Havai fişek gösterisi yapıldıktan sonra iki katlı binadan aşağı inmek isteyen kutlama görevlileri, kendilerini çatıya çıkartan araçın gitmesi üzerine çatıda mahsur kaldı. Uzun süre çatıda, aşağıda inmek için bekleyen görevlilerin imdadına itfaiye yetişti. Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekibi, merdivenli itfaiye aracı ile çatıda mahsur kalan görevlileri aşağı indirdi.

KUTLAMA KONVOYU

AKP'liler, seçim sonuçlarının netlik kazandığı saat 21.30'dan itibaren Konya caddelerinde uzun kutlama konvoyları oluşturdu. Korna çalıp parti bayrakları sallayarak kazandıkları 13 milletvekilliğini kutlayan partililer, seçim konvoyunu gece yarısına kadar sürdürdü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!