AKP'li Kapusuz: Yeni dönemde gerginlik değil, uzlaşma olacak

Güncelleme Tarihi:

AKPli Kapusuz: Yeni dönemde gerginlik değil, uzlaşma olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2007 16:31

AKP Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda, “Yeni dönemde, gerginliğin değil uzlaşmanın, milletin gösterdiği istikamette dünü değil de geleceği planlamanın gerekli olduğuna inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Meclis’e kaydını yaptırmak için gelen Kapusuz, gazetecilerin cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik sorularını yanıtladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, cumhurbaşkanlığı seçim sürecine ilişkin açıklamalarının hatırlatılması üzerine Kapusuz, yeni dönem Meclis’te, gerginliğin değil uzlaşmanın, milletin gösterdiği istikamette dünü değil de geleceği planlamanın gerekli olduğuna inandığını söyledi. Kapusuz, “Bu konuda yapılmış değerlendirmeyi doğru buluyorum. Geçmişte yaşanan tecrübelerden ve gerçekleşen sıkıntılardan değil, yeni dönemde daha başarılı çalışmalardan yana tavır sergilemenin doğru olduğuna inanıyorum” şeklinde konuştu.

"Bağımsız milletvekilleriyle AKP’nin bir teması var mı?” şeklindeki soruya Kapusuz şöyle cevap verdi:

“Yeni parlamento henüz oluşmadı. Bütün siyasi partilerin beraber bulundukları zeminler söz konusu. Beraber çalışmak, buluşmak durumunda olduğu konular var. Bunları birlikte götürmeye çalışacağız. Parlamento çatısı altında Türkiye'nin birliği, bütünlüğü ve geleceği için çalışmalara gayret edeceğiz. Millet bizden neyi bekliyorsa, onu yapacağız.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!