AKP'li başkana Romanya'dan gelin

Güncelleme Tarihi:

AKPli başkana Romanyadan gelin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2009 14:01

AKP Gaziantep merkez Şahinbey İlçe Başkanı Fehmi Şahin'in oğlu Muhammed Ali, Romanya'da üniversite eğitimi görürken tanıştığı Lonela Camelia Craciun ile evlendi. Müslüman olan Romen gelin Melisa adını aldı.

Haberin Devamı

AKP Şahinbey İlçe Başkanı Fehmi Şahin'in oğlu Muhammed Ali Şahin, Romanya'da üniversitede psikoloji eğitimi gördüğü sırada Tıp Fakültesi öğrencisi Lonela Camelia Craciun ile tanıştı. Muhammed Ali ile Camelia, evlenmeye karar verirken Romen gelin, Müslüman olarak ‘Melisa’ adını aldı. Yapılan hazırlığın ardından Şahinbey Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen törene, AKP Gaziantep milletvekilleri Fatma Şahin ile Özlem Müftüoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı AKP'li Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı AKP'li Bekir Öztekin, AKP İl Başkanı Ahmet Uzer, Romen gelinin annesi Eleonora ve babası Petre ile çok sayıda davetli katıldı.

Nikah salonuna asansörle inen genç çift, davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Muhammed Ali ile Camelia'nin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey kıyarken, nikah şahitliklerini ise milletvekilleri ile belediye başkanları yaptı. Muhammed Ali ile Camelia'nın nikahlarının kıyılmasının ardından Milletvekili Fatma Şahin, evlilik cüzdanını Camelia'ya verdi. Müslüman olan Romen gelin Melisa adını aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!