AKP: Japon Kuni'ye ilgi onur kırıcı

Güncelleme Tarihi:

AKP: Japon Kuniye ilgi onur kırıcı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2001 14:05

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Ali Şahin, kendisine Türk koca arayan Japon Kuni Nakazono`yla evlenebilmek için sıraya girilmesini "onur kırıcı" olarak niteledi. Şahin, "Bu ülkede taşı sıksa suyunu çıkaracak gençler, ülkenin geldiği durum nedeniyle uzak diyarlara gitmenin peşinde" dedi.

Haberin Devamı

Şahin, Parlamento`da düzenlediği basın toplantısında, hükümeti eleştirdi. Konuşmasında Japon Kuni Nakazono`nun evlenmek için Türkiye`de damat aradığını belirterek, ``Bu ülke kızlarının kökü mü kurudu?`` diye sordu. ``Bu ülkede taşı sıksa suyunu çıkaracak gençler, ülkenin geldiği durum nedeniyle uzak diyarlara gitmenin peşinde`` diyen Şahin, bu durumun, ``Ülke için onur kırıcı bir tablo`` olduğunu kaydetti.

ANAP Lideri Yılmaz`ın sorunlara çözüm olarak bakan sayısının düşürülmesi önerisine iÅŸaret eden Åžahin, ``Anadolu`da bir söz var; Oyunda gözü olmayan gelin, yerim dar dermiÅŸ. Bu Hükümet de bu iÅŸleri beceremeyince, (yerimiz dar, bakanlarımızın sayısını indirelim) diye, sorun çözücü olmayan bir takım önerilerle halkın karşısına çıkıyorlar.Diyelim ki, 4`e indirdiler sonuç yine deÄŸiÅŸmez`` dedi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!