AKP’den şov gibi aday tanıtımı

Güncelleme Tarihi:

AKP’den şov gibi aday tanıtımı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2009 11:59

ÇANAKKALE’de AKP, belediye başkan adaylarını bir otelde düzenlediği toplantıda tanıttı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı ve şov havasında geçen tanıtımda, Çanakkale Belediye Başkan Adayı Avukat Murat Efe, folklor ekibiyle harmandalı oynadı.

AKP Çanakkale’de 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adayları, Kolin Otel’de partililere tanıtıldı. Aday tanıtım toplantısına AKP Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ile Müjdat Kuşku, AKP İl Başkanı Muzaffer Kutlu, AKP Merkez İlçe Başkanı Turgay Güleç, ilçe ve belde başkanlarıyla yaklaşık 2 bin partili katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan aday toplantısında konuşan Milletvekili Mehmet Daniş, “Belediyeye parti bayrağı değil, hizmet bayrağı dikilir. Tıpkı AKP’li belediyelerde olduğu gibi. Seçim sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. İddia ediyorum her ilçede oyumuzu arttıracağız. Çoğu ilçede yüzde 50’nin üzerine çıkacağız. Bunu tüm yüreğimle, o ilçelerdeki izlenimlerimle söylüyorum” dedi. Milletvekili Müjdat Kuşku ise salondaki kalabalığın kendisini duygulandırdığını ifade ederek, “Bu coşkunun, bu heyecanın önünde Çanakkale ve ilçelerinde kimse duramaz. Biz bütün belediye başkanlıklarına talibiz. AKP’de belediyeciliğin ne olduğunu beş yıldan beri gösterdik. Şimdi ise bütün ilçelerimizde, beldelerimizde halkımızı AKP ile tanıştıracağız. Daha temiz, daha düzenli şehirler, daha kaliteli yaşamların olduğu belediyeleri insanlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Daha sonra AKP İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen halk oyunları gösterisi sırasında ise bir sürpriz yaşandı. Sahneye çıkan AKP Çanakkale Belediye Başkan adayı Murat Efe, grup ile harmandalı oynadı. Efe’nin bu hareketi salondan büyük alkış aldı. Ardından ilçe ve belde belediye başkanlarının tanıtımı gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı Murat Efe yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar Çanakkalemizin belediye yönetimi açısından yaşadığı sorunlar inşallah önümüzdeki dönemde son bulacaktır. Bizler tüm arkadaşlarım AKP’nin ülke genelinde başlattığı kalkınma seferberliğine Çanakkale’yi de katmak için bugün buradayız” dedi.

AKP’nin adayları şöyle:

Çanakkale’de Murat Efe. Merkeze bağlı beldelerden Kepez’de İsmail Yaşar Oğuz, İntepe’de Vedat Karademir, Kumkale’de Nevzat Güngör. Ayvacık ilçesinde Mehmet Ünal Şahin. İlçeye bağlı beldelerden Küçükkuyu’da Ali Yusuf Aksoy, Gülpınar’da Recep Şahin. Bayramiç ilçesinde Şenol Güven. Biga ilçesinde Mehmet Özkan. İlçeye bağlı beldelerden Balıklıçeşme’de Nihat Borazan, Kozçeşme’de Ahmet Tozan, Yeniçiftlik’te İbrahim Eren, Gümüşçay’da Adnan Pastırmacı, Karabiga’da Eşref Soğukoğlu. Bozcaada ilçesinde Cevdet Çebi. Çan ilçesinde Abdurrahman Kuzu. İlçeye bağlı beldelerden Terzialan’da Bahattin Sağın. Eceabat ilçesinde Kemal Dokuz. Ezine ilçesinde İnanç Kazım Çelikbaş. İlçeye bağlı beldelerden Geyikli’de Mustafa Çiçek, Mahmudiye’de İbrahim Keskin. Gelibolu ilçesinde Cihat Bingöl. İlçeye bağlı beldelerden Kavakköy’de Süleyman Işık, Bolayır’da Hasan Ara, Evreşe’de Ali Kamil Soyuak. Gökçeada ilçesinde Yücel Atalay. Lapseki ilçesinde Ali Tunç. İlçeye bağlı beldelerden Çardak’te Basri Ulaş, Umurbey’de Mustafa Çapkın. Yenice ilçesinde Veysel Acar. İlçeye bağlı beldelerden Hamdibey’de Cahit Yıldırım, Kalkım’da Necdet Gökhan, Akçakoyun’da Necati Çinçe, Pazarköy’de Osman Aksoy.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!