Aklından Bir Sayı Tut / John Verdon

Güncelleme Tarihi:

Aklından Bir Sayı Tut / John Verdon
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2011 14:36

Bir gün posta kutunuza göndereni belli olmayan bir mektup geldiğini farz edin. Mektupta sizden bir sayı tutmanız isteniyor.

Haberin Devamı

 Herhangi bir sayı. Kim bu isteğe karşı koyabilir ki? İçindeki küçük zarfı açıp baktığınızda aklınızdan tuttuğunuz sayının orada yazdığını görüyorsunuz. Son derece şaşırtıcı bir tesadüf! Ancak bununla kalmıyor, gariplikler birbiri ardına geliyor. Çılgın bir katil sizi benzerine az rastlanır bir oyunun içine çekerken ne kadar direnebilirsiniz? Peki bir sonraki adımını tahmin etmek sandığınız kadar kolay değilse?   

 

Her şey bir mektupla başladı. NYPD’den emekli bir dedektif olan Dave Gurney gizem dolu mektupları alan kişinin eski bir okul arkadaşıydı. Durum meşum bir bilmeceden çok, oyalayıcı bir sürece dönüştü; kedi fare oyunu gibi. Gurney bir anda kendini anlamlı olmaktan çok öte bir cinayet soruşturmasının ortasında buldu. Psikopat, seçtiği hedefi çok yakından tanıyordu. Peki düşüncelerini okumasına, hatta eylemlerini tahmin etmesine ne demeli? Peki ya karanlık sırlarını ortaya çıkarması? Gurney onu yakalayacaksa adımlarını çok emin atmalıydı. Ama bu daha bir başlangıç… Ve yalnızca zeki olan taraf, nerede son bulacağına karar verecekti.

Haberin Devamı

 Â

Usta bir yazarın hünerliliğine sahip John Verdon’un 25 ülkede yayımlanan ve büyük yankı uyandıran gerilim dolu ilk romanı, Aklından Bir Sayı Tut, eşsiz kurgusu ve anlatımıyla doyumsuz bir okuma ziyafeti sunuyor. Daha ilk sayfadan karakterlerin çekiciliğine kapılacak, soluklarını ensenizde hissedeceksiniz. Güz döneminde çıkacak serinin ikinci kitabı da ilki kadar iddialı bir başlığa sahip: Gözlerini Sımsıkı Kapa.  

 

Aklından Bir Sayı Tut / John Verdon

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!