Akıma kapılıp şehit olan er toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Akıma kapılıp şehit olan er toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2007 16:23

VATANİ görevini yaptığı Tokat'ta elektrik akımına kapılarak şehit olan Jandarma Er 21 yaşındaki Oğuz Öner, memleketi Zonguldak'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Tokat İl Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Er Oğuz Öner, önceki gün askeri bir aracı yıkadığı sırada, yıkama motorundaki elektrik akımına kapılarak şehit oldu. Oğuz Öner'in cenazesi, bugün Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna getirildi. Cenaze, daha sonra aynı araçla Ontemmuz Mahallesi'ndeki evlerine götürüldü. Ontemmuz Camisi'nde, İl Müftüsü Refik Bulut'un kıldırdığı cenaze namazının ardından Oğuz Öner'in cenazesi, Ontemmuz Mezarlığı'nda toprağa verildi. Karaelmas Vergi Dairesi'nde çalışan baba Yücel Öner ile anne Ayşe Öner, cenaze boyunca ayakta durmakta güçlük çekti.

Cenazeye, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öner'in terhisine 2.5 ay kaldığı ve şehit olmasaydı yarın Zonguldak'a izne geleceği öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!