Akıllı fotoğraf makineleri

Güncelleme Tarihi:

Akıllı fotoğraf makineleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2007 00:00

Panasonic’in 2007 LUMIX seminerinde tanıttığı 11 yeni modelde kullanıcılara yepyeni kullanım kolaylıkları sağlayan teknolojiler kullanılmış.

Haberin Devamı

Süper yakınlaştırma: Kompakt makinelerde genelde 3x olarak sunulan optik yakınlaştırma, Lumix’in ileri modellerinde 12x optik yakınlaştırmaya kadar çıkıyor. Üstelik değişik modellerde, megapiksel oranını azaltarak ekstra optik yakınlaştırmalara da ulaşabiliyorsunuz. Lumix serisinde 4 modelde süper yakınlaştırma seçeneği sunuluyor.

Zor koşullarda net sonuçlar: Panasonic’in başarılı Mega O.I.S Optik Görüntü Sabitleme Sistemi, el titremesi, yetersiz ışık ortamı gibi nedenlerle oluşan bulanık görüntülere son veriyor. Yine son yeniliklerinden akıllı ISO kontrolü de (Intelligent ISO Control) bulanık görüntülere savaş açan bir başka teknoloji. Bu iki başarılı sistem, Lumix modellerinde 15 ayrı modelle en geniş ürün grubunda tüketicilere sunuluyor.

Geniş açı: 6 ayrı Lumix modelinde, 28 milimetre geniş açı imkanı tüketicilerin farklı beklentilerine bir başka avantaj olarak sunulmuş. Yakınlaştırmanın gücü yanında, geniş açı ayrıcalığı da tüketici beklentilerinin karşılanması açısından önem taşıyor.

ÇarpIcI ufaklIk: Lumix DMC-TZ3

Seyahat için mükemmel bir makine olarak tanıtılan TZ3, kompakt bir yapı üzerinde bir fotoğraf makinesinden bekleyebileceklerinizin ötesini sunuyor. Kolayca taşınabilecek bir tasarıma sahip olan cihaz 10x optik yakınlaştırma, 28 milimetre geniş açı objektif, akıllı ISO kontrolü ve Mega O.I.S (Optik Görüntü Sabitleme) gibi kullanımda değer katacak bir çok özellikle birlikte geliyor.

TZ3’ün diğer özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

- 7.62 santimlik (3 inç) yüksek çözünürlüklü likit kristal ekran

- 7.2 megapiksel çözünürlük

- Yüksek resim kalitesi ve hassaslığı sağlayan Venus Engine III

- Leica DC Vario-Elmar lens

- 3 megapikselde 15x optik yakınlaştırmaya ulaşabilme

- 16:9, 3:2, 4:3 görüntü seçenekleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!