Akçakoca'da esrarengiz infaz

Güncelleme Tarihi:

Akçakocada esrarengiz infaz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2007 12:37

Düzce’nin Akçakoca İlçesi Kınık Köyü’nde çiftçi 53 yaşındaki Ali Yıldırım ile eşi 52 yaşındaki Hamiyet Yıldırım, evlerinde 4’er kurşun sıkılarak öldürülmüş bulundu.

Haberin Devamı

Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında, Kınık Köyü’nde meydana geldi. Ali ve Hamiyet Yıldırım çifti fındık bahçelerindeki ağaçlarını budadıktan sonra akşam saatlerinde evlerine döndü. Çift, yemek için masaya oturdu. Bu sırada eve gelen kimliği belirsiz saldırgan ya da saldırganlar, tabancayla ateş ederek Ali Yıldırım’ı öldürdü. Kaçmaya çalışan Hamiyet Yıldırım da bahçede vurularak öldürüldü.

Bir süre sonra yoldan geçen köylü kadınlardan biri, bahçede yatan Hamiyet Yıldırım’ı gördü. Köylü kadın şeker hastası olan Hamiyet Yıldırım’ın bayılmış olabileceğini düşünerek yanına gittiğinde ölmüş olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma inceleme yaptı. Ali Yıldırım'ın da evin içinde cesedi bulundu. Ne olduğunu öğrenmek için eve gelen Ali ve Hamiyet Yıldırım çiftinin evli olan Seher ve Nazife isimli kızları sinir krizleri geçirdi.
Ölen çiftin cesetleri Akçakoca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çevrelerinde sevilen Ali ve Hamiyet Yıldırım’ın öldürülmesi köyde büyük üzüntü yarattı.
Ali ve Hamiyet Yıldırım’ın 4’er kurşun sıkılarak öldürülmesi üzerine, cinayette kullanılan tabancadan çıkan kurşunlar balistik incelemeye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!