AK Parti'nin yeni MKYK'sında yer alan Mustafa Köse kimdir?

Güncelleme Tarihi:

AK Partinin yeni MKYKsında yer alan Mustafa Köse kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2018 20:08

Mustafa Köse kimdir sorusu AK Parti'nin yeni MKYK'sının belli olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak edilmeye başladı. 25. ve 26. Dönemde Antalya Milletvekili olan Mustafa Köse'nin kişisel bilgileri merak ediliyor. Peki, Mustafa Köse kimdir?

Haberin Devamı

27 Haziran 1977'de İstanbul Beyoğlu'nda doğdu. Baba adı Süleyman, anne adı Emine'dir.

Avukat olan Mustafa Köse İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 2015 yılına kadar 14 yıl süreyle serbest Avukatlık yaptı. AK Parti Antalya Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı, İl Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Teşkilat Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeliği yaptı ve MÜSİAD Antalya Şubesinin halen aktif üyesidir. Yeryüzü Vakfı (Antalya İHH) kurucusu ve Yönetim Kurulu üyesidir. Antalya Bilim Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi ve Gaye Eğitim Sağlık Spor ve Çevre Vakfı üyesidir.

25. ve 26. Dönemde Antalya Milletvekili seçildi. AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 26. Dönemde Brezilya Dostluk Grubu Başkanlığı'na seçildi. 26. Dönemde Anayasa Komisyonu üyeliğine, 2. Devrede de Anayasa Komisyonu Sözcülüğüne seçildi. AK Parti 2 ve 3. Olağanüstü Büyük Kongrelerde MKYK üyeliğine seçildi.

Haberin Devamı

İyi düzeyde İngilizce bilen Köse, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!