AK Partili vekillerden sadece ikisi yürümeyi tercih etti

Güncelleme Tarihi:

AK Partili vekillerden sadece ikisi yürümeyi tercih etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2014 10:50

Daha öne Kızılcahamam’da yaptıkları kamplarda sabahları yürümeyi veya koşmayı tercih eden AK Partili vekiller, bu yıl ilk kez Afyon’da yaptıkları kampta spora eski ilgilerini göstermedi. Hem hava koşullarının kötü olması hem de otelin etrafında yürüyüş ya da spor yapacak bir yer olmamasından dolayı AK Parti kampından sadece iki milletvekili yürümek için otel dışına çıktı.

Haberin Devamı

Sabah erken saatlerde AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç yürümek için dışarı çıktı. Otelden dışarı çıkan iki milletvekili, otelin önündeki yolda sadece bir kez yürümekle yetindi. İki vekil, kısa yürüyüşlerinin ardından hemen içeri girdi.

YÜRÜYÜŞ YAPAN VEKİLLER BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ / Foto Galeri

Otelin içinde farklı spor tesisleri olduğu biliniyor. Ancak içeriye girişler yasak olduğu ve otelin etrafına yaklaşılmasına izin verilmediği için başka spor yapan milletvekili olup olmadığı bilinmiyor.

Kızılcahamam’daki kampta ise otelin etrafında yürüyüş yerleri ve halı sahalar olduğu için, milletvekilleri hem yürümek ve koşmak hem de futbol maçı yapmak için otel dışına çıkıyorlardı. Ancak Afyonkarahisar’daki kamp yapılan otelin etrafında böyle bir imkan bulunmuyor.

Öte yandan AK Parti milletvekillerinin, sabah namazını Afyonkarahisar merkezde kıldıkları ve namaz sonrası şehri gezdikleri öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!