AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım kimdir?

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2018 16:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti İstanbul Belediye başkan adaylarını açıkladı. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Ümraniye Belediye başkan adayı İsmet Yıldırım oldu. Peki İsmet Yıldırım kimdir? İşte Ak Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım'ın biyografisi.

Haberin Devamı

Ak Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Ümraniye Belediye Başkan adayı olarak İsmet Yıldırım'ın ismi açıkladı. İsmet Yıldırım'ın biyografisini merak ediliyor. Peki İsmet Yıldırım kimdir? İşte detaylar

1960 yılında Ümraniye’de doğan İsmet Yıldırım, Bayburt kütüğüne kayıtlı olup aslen Rizelidir. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1982 yılında mezun olduktan sonra aile şirketinde müteahhitlik ve danışmanlık hizmetleri vermiştir. İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeliği ve İnşaat Müteahhitleri Komitesi Başkanlığı’nın yanı sıra bir çok vakıf ve dernekte yöneticilik yapmıştır. 1999 yılından bu yana Kiptaş Genel Müdürlüğü görevini sürdürmektedir. Yabancı dili İngilizce olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!