AK Parti seçim manifestosu için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

AK Parti seçim manifestosu için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2018 12:10

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İstanbul 6. Olağan İl Kongresi'nde AK Parti'nin seçim manifestosunu açıklayacak. İşte dakika dakika salonda yaşananlar:

Haberin Devamı

14:25 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti kongresinin yapılacağı Sinan Erdem Spor Salonu önünde bekleyen partililere seslendi.

İşte Erdoğan’ın sözlerinden satır başları:
İstanbul bugün yine bir başkasın. Her zaman anlı şanlı duruşunda bir başkasın İstanbul. Biraz sonra manifestomuzu açıklayacağız. Bu manifestomuzla birlikte inşallah sisteminin geleceğini ortaya koyacağız. Ve manifestoyla kalmayacağız, inşallah ardından da seçim beyannamemizle neler yaptık, neler yapacağız bunları Ankara’da açıklayacağız. Zaten biliyorsunuz. Fakat yaptıklarımız yaşadıklarınızdır. Ama bir de yapacaklarımız var. Ve bunları da inanıyorum ki merak ediyorsunuz. Ve bunları bilmenizde fayda var diye düşünüyorum. Zira 24 Haziran’da Türkiye’de yeni bir dönemin başlangıcını hep beraber gerçekleştireceğiz.

Haberin Devamı

AK Parti seçim manifestosu için geri sayım

Bir taraftan bugün 6’ıncı kongremizde İstanbul’da il teşkilatımız bir kan değişikliğine gidiyor. Ve böylece 6’ıncı kongre ile yeni bir yönetim iş başına geliyor. Yeni yönetimle birlikte de inşallah 24 Haziran’a hep birlikte hazırlanacağız. İstanbul unutmayın Türkiye’dir, Türkiye’nin özetidir. İstanbul’da Türkiye’den ne ararsan var, hepsi var. Biz bugüne kadar hiçbir beşer planda kulun önünde eğilmedik. Bizim ahdimiz var, taviz vermedik vermeyeceğiz. Rabbime hamd ediyorum, bana sizler gibi yol arkadaşları nasip etti. Sizler gibi yol arkadaşlarıyla bu yolculuğu AK Parti olarak 16 yıldır sürdürdük ve sürdürüyoruz. İnşallah bundan sonra da milletimin vereceği vekaletle bu yolculuğa devam edeceğiz.

Bizi bölmek isteyenlere 24 Haziran’da şamarı vuracağız. Bunun adı Osmanlı tokadı olacak. Zira bizi bölemeyecekler. Topraklarımızı parçalayamayacaklar. Bazıları bölme gayreti içine girdiler. Neyi bölüyorsunuz? Ne oldu? Cudi’de Gabar’da Tendürek’te F-16 olduk tepelerine tepelerine bindik. İşte bakın şu anda teröristlerden etkisiz hale getirilenlerin son olarak sayısı 4 bin 415. Rahat durmazlarsa devam. Ne oldu? Cerablus’a gittik. Ne oldu? Afrin’e gittik. Niye? Eğer siz bu toprakları taciz ederseniz oradayız. Neresi olursa olsun ne dedik hatırlayın. “Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz” Kestik mi? Kestik. Sınır ötesine geçtik mi? Geçtik. Niye? Çünkü rahat durmadılar. Çünkü bu vatana, bu millete yan bakana affımız yok. Ve gereğini yaptık. Bundan sonra da aynen yola devam.

Haberin Devamı

Her türlü oyunu oynadılar ama hiç biri tutmadı. Bu millet asil bir millet, yüce bir millet. Yeter ki birliğimizi beraberliğimizi koruyalım. Onun için tek devlet. Yok bilmem paralel devletmiş, şu devletmiş, bu devletmiş. Paralel devleti çok sevenler Pensilvanya’ya. Biletlerini de alırız.

BAŞBAKAN YILDIRIM: 90 BİN KİŞİ "HAZIRIZ" DİYOR

14:12 AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın ardından Başbakan Binali Yıldırım salonda konuştu.

İşte Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Bugüne kadar İstanbul İl Teşkilatında görev almış tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Vakit tamam o geliyor... Biraz sonra milletin adamı Türkiye sevdalısı adam gibi adam liderimiz Recep Tayyip Erdoğan geliyor...

Haberin Devamı

Dışarıda 70 bin, içeride 20 bin hınca hınç salonu ve dışarıda meydanları dolduran İstanbul AK Parti teşkilatı ne diyor? Biz hazırız. 24 Haziran’da yeni bir rekor yazmaya biz hazırız diyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM SALON DIŞINDAKİ PARTİLİLERE SESLENDİ

13:23 Başbakan Binali Yıldırım salon önünde vatandaşlara yaptığı açıklamada "Bugün 24 Haziran’a giden yolda İstanbul, Türkiye’ye bir mesaj veriyor. İstanbul diyor ki, “Burası, bu mübarek şehir Türkiye’nin özetidir. Hakkari buradadır, Edirne buradadır, Trabzon Kastamonu Sivas 81 vilayet buradadır.” Biz bu yola çıkarken İstanbul’dan başladık. Recep Tayyip Erdoğan, Pınarhisar’a gönderilirken “bu şarkı burada bitmez” dedi ve AK Parti hareketine İstanbul’dan başladı. AK Parti İstanbul’da doğdu, Türkiye’ye yayıldı" diye konuştu. 

Haberin Devamı

AK Parti seçim manifestosu için geri sayım

Binali Yıldırım'ın sözlerinden satır başları şöyle:

Saçma sapan sebeplerle sadece şiir okuduğu için hapse mahkum ettiler. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye için vesayet odakları tehdit olarak gördüler. O yüzden siyasetten menetmeye çalıştılar. Hatta daha ileri gittiler. “Muhtar bile olamaz” dediler. Ama bu aziz millet onu cumhurbaşkanı yaptı. Milletin adamını milletin idaresinin başına getirdi.

İşte Pınarhisar’dan sonra başlayan yolculuk bugün 16’ıncı yılını doldurdu. Bundan sonra yeni bir döneme giriyoruz. Yeni dönem nedir? Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi. Aslında milletimiz bu kararı çoktan verdi. 16 Nisan 2017’de bu kararı millet verdi, durmak yok kutlu yürüyüşe devam dedi.

Haberin Devamı

İşte 16 yıl önce İstanbul’dan başlayan kutlu yürüyüş bugün 24 Haziran’da yeni dönemde, 2023’e cumhuriyetimizin 100’üncü yılına doğru emin adımlarla devam ediyor. 24 Haziran, Türkiye için bir milattır. 24 Haziran vesayetin bir daha geri gelmemek üzerine yok olması için önemli bir tarihtir.

Bu seçim çok daha önemli. Bu seçimde şer odakları bir araya geldiler. İçeride ve dışarıda Türkiye’nin büyümesini gelişmesini ve bölgede söz sahibi olmasını hazmedemeyenlerin memleket sevdalılarıyla, memleket meselesi diyerek cumhur ittifakıyla yola çıkanların, Yenikapı ruhuyla 15 Temmuz alçaklarına dersini vereceği önemli bir seçimdir. Şehitlerimizin emanetleri üzerimizdedir. Ülkemizin bağımsızlığına, ay yıldızlı bayrağımıza kalkan elleri bir daha geri gelmemek üzere kıracağımız önemli bir tarihtir.

AK Parti seçim manifestosu için geri sayım

NELER YAŞANDI?

Sabaha karşı trafiğe kapatılan Ataköy bağlantı yoluna kontrol noktaları kuruldu. Kongreye gelenler yürüyerek bu kontrol noktalarına geliyor. Üç ayrı arama noktasından geçen katılımcılar iki ayrı alana yönlendiriliyor.

AK Parti seçim manifestosu için geri sayım


BİLETSİZ ALINMIYOR

Katılımcılara parti örgütleri tarafından biletler dağıtıldı. İki ayrı bilet bulunuyor. Birinci bilet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreden önce dışarıda yapacağı konuşmayı takip edebilecekler için miting alanına girişe izin veriyor. Diğer bilet ise İstanbul İl Kongresinin yapılacağı Sinan Erdem Spor Salonunun girişine izin veriyor. Bileti olmayanlara da kapıda bilet dağıtılıyor.

AK Parti seçim manifestosu için geri sayım


"İLK GÜNKÜ AŞKLA YENİDEN DİRİLİŞ"

Mevcut İl Başkanı Bayram Şenocak’ın tek liste halinde seçime gireceği Ak Parti 6. Olağan İl Kongresi için salon içinde de hazırlıklar tamam. Bütün koltuklara parti bayrağıyla birlikte Türk Bayrakları konuldu. Spor salonu içindeki elektronik ekranlar da seçim sloganları dönmeye başladı. Salondaki dev ekranda dönen “ İlk günkü aşkla yeniden diriliş” sloganı dikkat çekti.Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 14:00’de önce spor salonu dışında toplanan kalabalığa seslenmesi ardından da salon içine gelerek partisinin seçim manifestosunu açıklaması bekleniyor.

AK Parti seçim manifestosu için geri sayım


 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!