AK Parti seçim bildirgesi açıklanıyor: Salondan notlar

Güncelleme Tarihi:

AK Parti seçim bildirgesi açıklanıyor: Salondan notlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2015 13:07

AK Parti, 1 Kasım seçimlerinde "tek başına iş başına" diyecek. AK Parti'nin seçim bildirgesi bugün Ankara ATO'da, bizzat Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanıyor. Parti ayrıca, "hep birlikte" sloganıyla da kampanyada birlik ve beraberlik mesajı verecek.

Haberin Devamı

SEÇİM ŞARKILARI TANITILDI
AK Parti'nin seçim beyannamesini açıklayacağı toplantıda, Davutoğlu beklenirken, seçimde kullanılacak şarkılar da birbiri ardına çalındı. Ancak delegeler ve partililer salonda kendilerine ayrılan yerleri aldı.

AK Parti seçim bildirgesi açıklanıyor: Salondan notlar


"BİZ TÜRKİYE'YİZ..."
AK Parti'nin salonda çalınan seçim şarkıları arasında öne çıkanlardan biri "Biz Türkiye'yiz, Yeni Türkiye" oldu. Bir başka seçim şarkısında ise, seçmenler "büyük oyunu bozmaya" davet edildi. Şarkının sözleri şöyle"Tırnakla kuyu kazmaya, Büyük oyunu bozmaya, yeniden tarih yazmaya, söyle var mısın?"

Tanıtılan diğer seçim şarkısında ise, hem cihana, hem vatana selam mesajı yer aldı. Şarkıda, "Yedi iklim dört bucağa, vatana selam, cihana selam. Afrika'dan Asya'ya, Avrupa'ya vatana selam" sözleri nakarat olarak kullanıldı.

Haberin Devamı

ARINÇ ERKENDEN GELDİ, BABACAN İLE ŞİMŞEK SOHBET ETTİ
AK Parti'nin kurucu üyelerinden, ancak 1 Kasım seçimlerinde adaylık başvurusunda bulunmayıp, aday olmayan Bülent Arınç, salona en erken gelen isimlerden oldu.
Arınç, AK Parti'nin daha önce düzenlediği aday tanıtım toplantısına ise katılmamıştı. AK Parti beyanname tanıtım toplantısında, partinin ekonomisine yön veren isimler, Ali Babacan ile Mehmet Şimşek de ayaküstü sohbet etti.

SALONA "DAVUTOĞLU AHMET HOCA" ŞARKISIYLA GİRDİ
AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Hanım, beyanname tanıtım toplantısı için salona "Davutoğlu Ahmet Hoca" şarkısıyla girdi.

AK PARTİ, "HAYDİ BİSMİLLAH"TAN VAZGEÇMİYOR
AK Parti, Yüksek Seçim Kurulu'nun yasak kararına rağmen, "Haydi Bismillah"tan vazgeçmedi. Davutoğlu, konuşmasını yapmak üzere kürsüye "Haydi Bismillah" şarkısıyla çıktı.

AYRINTILAR GELİYOR...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!