AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır kimdir?

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2019 15:25

Mehmet Nil Hıdır, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü olarak Afyon, Kütahya ve Uşak illerinde de kongre ve parti içi siyasi faaliyetlerde bulunan Mehmet Nil Hıdır'ın hayatına ilişkin bilgiler seçmenler tarafından merak ediliyor. Peki, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır kimdir?

Haberin Devamı

Mehmet Nil Hıdır, 1956 yılında dünyaya geldi. 1983 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra, 2015 yılında Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisansını tamamladı.

2003-2007 yıllarında Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine Muğla AK Parti il başkanlığı görevi verilen Mehmet Nil Hıdır 2007-2011 yılları arasında 23. dönem Muğla milletvekili olarak TBMM'de görev yaptı.

Milletvekilliği sonrasında, Sağlık Bakanımızın talebi ile 2012-2015 yılları arasında önce İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanlığı , sonra İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2015-2018 yılları arasında önce İstanbul 3. Boğaz Köprüsünde (Yavuz Sultan Selim Köprüsünde), sonra İstanbul Tuzla Birlik Organize Sanayi Bölgesinde işyeri Hekimi olarak Hekimlik mesleğini icra etti. Aynı dönemde Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü olarak Afyon, Kütahya ve Uşak illerinde de kongre ve parti içi siyasi faaliyetlerde bulundu.

Evli ve 4 çocuk babası olan Doktor Mehmet Nil Hıdır, halen Muğla'da ikamet etmektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!