Ahmedinecad'ın internet sitesine 15 günde 1 milyon tık

Güncelleme Tarihi:

Ahmedinecadın internet sitesine 15 günde 1 milyon tık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2006 08:27

İnternette kendisine bir sanal günlük açan İran Devlet Başkanı Mahmud Ahmedinecad’ın sitesini 15 günde 1 milyondan fazla kişi ziyaret etti.

Mahmud Ahmedinecad’ın “www.ahmadinejad.ir” adresindeki internet günlüğünü (blog) ziyaret eden dünyanın dört bir yanındaki internet kullanıcılarının toplam sayısının 1 milyonu geçtiği bildirildi. İnternet sitesindeki “Sizce ABD ve İsrail’in amacı Lübnan’a saldırarak yeni bir dünya savaşı başlatmak mı” anketine katılanların sayısı da 1 milyon 100 bine yaklaştı.

Ankete katılan 708 binden fazla kişi soruya “hayır” yanıtı verirken 370 bine yakın kişi de bu soruyu “evet” şeklinde cevapladı.

AHMEDİNECAD’IN SİTESİNDE ABD BAYRAĞI

Hala bir tek yazının yer aldığı sitede Ahmedinecad, çocukluğundan İran İslam Devrimi’ne kadar yaşadıklarını anlatıyor. Farsça, Arapça ve İngilizce yayına başlayan ve yakında Fransızca bölümünün de açılacağı bildirilen internet günlüğünde kullanıcıların da yorumları yayınlanıyor.

Sitenin İngilizce bölümünde yayınlanan ve Amerika’dan geldiği belirtilen bir yorumda, Amerikan bayrağının olması ise dikkat çekiyor. Böylece sitesinde ABD’den “Büyük Şeytan” olarak bahseden İran Devlet Başkanı’nın sitesinde aynı sayfa içinde hem kendi fotoğrafı hem de ABD bayrağı yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!