Ağrı'da hırsızlar kümeste yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Ağrıda hırsızlar kümeste yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2010 11:34

AĞRI’da Ebubekir Yıldız’a ait evden para ve ziynet eşyası çaldığı ileri sürülen hırsızlar, polise yakalanmamak için bahçede bulunan kümese girdi. Tavukların çıkardığı sesten kuşkulanan polis, üç şüpheliyi kümeste yakaladı.

Haberin Devamı

Olay önceki gece merkeze bağlı Alpaslan Mahallesi'nde meydana geldi. Ebubekir Yıldız’a ait evin penceresinden içeriye giren hırsızlar, yaklaşık bir kilogram ağırlığında altın ziynet eşyası ile 11 bin lira parayı alarak kaçmaya kalkıştı. Salondan gelen sesler üzerine uyanan ev sahibi Ebubekir Yıldız, hırsızlarla karşı karşıya geldi. Yıldız'ın bağırması üzerine hırsızlar girdikleri pencereden atlayarak karanlıkta kayboldu. Bunun üzerine ev sahibi, polisi arayarak yardım istedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olay yerine gelerek aramaya başladı. Ekiplerin dikkatini kümesten gelen tavuk sesleri çekti. Kümesi kontrol eden polisler, Y.A. (15), H.H. (16) ve Ö.Y.’yi (22) çaldıkları para ve takılarla yakaladı. Gözaltına alınan Ö.Y. ve H.H. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Y.A. ise yaşının küçük olmasından dolayı serbest bırakıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!