Ağaçta kalan futbolcunun imdadına itfaiye yetişti

Güncelleme Tarihi:

Ağaçta kalan futbolcunun imdadına itfaiye yetişti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 16:45

MANİSA’nın Kırkağaç İlçesi’nde, Kırkağaç Acarspor ile Mütevellispor futbol takımları arasında oynanan müsabakada ağaçta kalan topu almak için tırmanıp, aşağı inemeyen, oyunculardan İbrahim Kaplan’ı itfaiye ekipleri kurtardı.

Haberin Devamı

Süper amatör kümede, Kırkağaç Acarspor -Mütevellispor takımları arasında geçen pazar günü oynanan müsabaka sonrası ilginç bir olay yaşandı. Maçın hakemi Aydoğan Kaçmaz, evsahibi takımın toplarının havasının fazla olması nedeniyle ikinci yarıyı konuk Mütevellispor’un topuyla oynattı. Müsabakanın son dakikalarında Mütevellispor savunma oyuncularının uzaklaştırmak istediği top sahanın dışına çıkıp, bir ağacın tepesine takılı kaldı.

Müsabaka sonrası Mütevellispor oyuncuları ağaçta kalan topları kendi imkanları ile almak istedi. Ağaçtaki topu düşürmek için attıkları iki topun da dallara takılıp kalması üzerine oyunculardan İbrahim Kaplan, ağaca tırmandı. Ağaçtaki toplardan ikisini yere düşüren Kaplan, daha yüksekteki son topu ise alamadı. Oyuncu Kaplan, kendisi de çıktığı ağaçta mahsur kalıp, inemedi. Bunun üzerine takımın kaptanı Mustafa Arı, itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri merdiven aracıyla oyuncuyu ve topu ağaçtan indirdi. Oyuncunun ve topun indirilmesinin ardından konuk takım stattan ayrılabildi.

Öte yandan müsabakayı evsahibi Kırkağaç Acarspor 3-1 kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!