Ağaçlar sayesinde kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

Ağaçlar sayesinde kurtuldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2007 11:27

BARTIN’da, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirerek takla atarak 15 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobil, ağaçlara takılarak durabildi.

Haberin Devamı

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Erdoğan Işık, 95 promil alkollü çıktı.
Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Bartın Çevre Yolu'nun Balamba Kavşağı’na 50 metre uzaklıkta meydana geldi. Kent merkezine giden Erdoğan Işık yönetimindeki 74 AL 865 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil, takla atarak 15 metrelik uçuruma yuvarlanırken, 5 metrede ağaçlara takılarak durabildi.

Kazanın bildirilmesi üzerine gelen trafik ekipleri, sürücü Erdoğan Işık'ı otomobilden çıkardı. Ayakta güçlükle duran ve alkollü olduğu anlaşılan Işık, trafik ve sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı. Muayene için kendisini ambulansa götürmek isteyen sağlık ekiplerine karşı çıkan Işık, sigarasını yaktı. Sigarayı içtikten sonra alkol testi yapmak isteyen polislerle de tartışan ışık, görüntü alan gazetecilere de tepki gösterdi. Kameraların kapatılmasından sonra alkolmetreyi üfleyeceğini söyleyen Işık'ın, yapılan testinde 95 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis kontrolünde hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirilen alkollü sürücü, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!