Ağabeyini son kez öpmek istedi

Güncelleme Tarihi:

Ağabeyini son kez öpmek istedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2012 00:18

"Bostancı Sahili'nde kardeşi ve arkadaşlarıyla denize giren 18 yaşındaki genç, boğularak can verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genci ambulansın içinde hayata döndürmeye çalışırken kardeşi "Abim ölürse ben anneme ne diyeceğim, bir kez onu öpeyim" diye feryat etti.

Haberin Devamı

Bostancı Sahili'nde saat 15.30 sıralarında kardeşi ve bir grup arkadaşıyla birlikte denize giren Emrullah Kurtli (18) bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Arkadaşları çevredeki vatandaşlardan yardım isterken Emrullah Kurtli suda batarak gözden kayboldu. Çevreden yardıma gelen iki genç, Kurtli'yi yaklaşık 10 dakika sonra sudan çıkarmayı başardı. Olay yerine gelen ambulansa alınan Emrullah Kurtli sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BOSTANCI SAHİLİ'NDE ACI OLAY / FOTO GALERİ

Emrullah Kurtli'nin denize birlikte geldiği kardeşi Kadir ve diğer arkadaşları Kurtli'nin öldüğünden habersiz gözyaşı dökerken kardeşi Kadir Kurtli (14)"Abim ölürse ben anneme ne diyeceğim bir kez onu öpeyim" diyerek feryat etti. Kadir Kurtli cep telefonuyla ağlayarak ailesini olay yerine çağırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri ve vatandaşlar Kadir Kurtli'yi sakinleştermeye çalıştılar. Boğulan ağabeyin cesedi, savcının talimatıyla morga kaldırıldı.

Görgü tanıkları ve çocuğu sudan çakaran vatandaşlar "Arkadaşlarıyla birlikte denize girmişler. Yüzme bilmiyormuş, arkadaşları bağırınca biz de yardıma gittik, suyun dibindeydi, dışarı çıkarıp ambulans çağırdık" dedi. Başka bir kadın da "Bu çocuğa yazık değil mi, neden önlem almıyorlar" diyerek tepki gösterdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!